px

Een landelijke boerderij 2.0

Een landelijke boerderij 2.0 voor onze opdrachtgevers! Met woningtype Bernina als basis, is er een prachtige boerderij op traditionele wijze gebouwd met alle gemakken en comfort van deze tijd. Er is gekozen voor een rieten kap, wat bijdraagt aan de landelijke uitstraling van de woonboerderij.

Eigen stijl

De landelijke stijl is niet alleen aan de buitenzijde zichtbaar, maar ook binnenshuis hebben de bewoners in landelijke stijl laten afwerken. Denk aan de keuze die er is te aanzien van lakkleur, deurbeslag of type deur. Met als eindresultaat een huis om van te dromen!

Wist je dat?

SelektHuis specialisten in huis heeft, die doorlopend bezig zijn met de nieuwste ontwikkelingen en de toepassingen hiervan binnen de bouwsector? Deze specialisten zorgen ervoor dat SelektHuis gebruik maakt van alle voordelen die deze ontwikkelingen met zich meebrengen op het gebied van wet- en regelgeving of materiaal.

In de basis:

De Bernina is een woning die een ruime en speelse leefruimte biedt.  In de basis  heeft de woning een afmeting van 8950 x 13150 + 5900 x 7150 met een inhoud van 992 m3. De gemiddelde bouwtijd sleutelklaar is 16-19 weken.

Bij uw woning, staan uw wensen centraal

De Bernina is een praktische woning met voldoende oppervlakte voor verschillende doeleinden. Zo is het niet nodig om een garage aan te laten bouwen, hier is in principe al de ruimte voor. Het is maar net wat uw woonwensen zijn. De adviseur zal samen met u de meest ideale indeling maken.

Ook wat voor u?

Bekijk de Bernina in een andere stijl of bekijk 1 van onze andere basistypes in dezelfde stijl!

Uw SelektVestiging