Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Landelijke boerderij bouwen

Een landelijke boerderij 2.0 voor onze opdrachtgevers! Met woningtype Bernina als basis, is er een prachtige boerderij op traditionele wijze gebouwd met alle gemakken en comfort van deze tijd. Er is gekozen voor een rieten kap, wat bijdraagt aan de landelijke uitstraling van de woonboerderij.

Eigen stijl

De landelijke stijl is niet alleen aan de buitenzijde zichtbaar, maar ook binnenshuis hebben de bewoners in landelijke stijl laten afwerken. Denk aan de keuze die er is te aanzien van lakkleur, deurbeslag of type deur. Met als eindresultaat een huis om van te dromen!

Basismodel Bernina

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Dit droomhuis heeft een aangepaste dakhelling  en een dakkapel met hellend dak. Daarnaast zijn er diverse kozijnstijl aanpassingen gedaan, er zijn betonnen raamdorpels geplaatst en klossen onder de overstekken. De plint is gestuct en er is een gemetselde schoorsteen met sierkap geplaatst. Ook heeft deze boerderij gemetselde hanenkammen.

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Bernina
  • Boerderij
  • Landelijke bouwstijl
  • Rieten kap
  • Luiken
  • Luxere gevelsteen

Landelijke bouwstijl

De landelijke bouwstijl van nu kenmerkt zich door het gebruik van traditionele designs, nostalgische aankleding en verrassende vormen. De historische waarde van deze landelijke bouwstijl is dan ook tijdens het ontwerpen van jouw droomhuis cruciaal. Natuurlijk zullen ook alle moderne eisen waaraan een huis van tegenwoordig moet voldoen zeker aanwezig zijn. Meer weten over de landelijke bouwstijl?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven