px

Landelijke bouwstijl: de Cottage

Deze eiger in landelijke bouwstijl noemen we de cottage. Een geromantiseerde bouwstijl met prachtige landelijke details. Deze cottage is gelegen in een prachtige omgeving en een bijpassende tuin. Aan de achterzijde heeft deze woning een verrassend element!

Eigen stijl

Het verrasende element zijn de serre en de veranda! De serre is uitgevoerd met donkere kozijnen en natuurhouten frame, welke overloopt naar de veranda. Deze serre creëert extra veel lichtinval binnenshuis. Hier hebben de bewoners profijt van in de zomer, maar ook in de winter, wanneer het licht toch al schaars is. De veranda biedt een knusse zitje om te ontspannen op een fijne lente dag.

Wist je dat?

Wanneer je met SelektHuis bouwt, je 1 aanspreekpunt hebt? Begeleiding van A tot Z, alles onder 1 dak. Van gesprek met de adviseur, tot de tekeningen van het huis, naar het aanvragen van de juiste vergunningen tot het overhandigen van de sleutel!

In de basis:

De Eiger is een woning met veel mogelijkheden en in elke stijl weer heel uniek! In de basis  heeft de woning een afmeting van 7650 x 10750 met een inhoud van 476 m3. De gemiddelde bouwtijd sleutelklaar is 13-15 weken.

Bij uw woning, staan uw wensen centraal

Het is uiteraard mogelijk om vanuit de basis aanpassingen te doen, denk aan het versmallen, verbreden of verhogen van uw woning. Dit kunt u doen door een serre of erker te laten plaatsen. Of een veranda over de hele breedte van het huis.

Ook wat voor u?

Bekijk de Eiger in een andere stijl of bekijk 1 van onze andere basistypes in dezelfde stijl!

Uw SelektVestiging