px

Landelijke woning met garage

Deze Arosa is uitgevoerd als landelijke woning maar met een twist! De bewoners van deze prachtige Arosa hebben gekozen voor luiken in een moderne grijstint en daarnaast een gemêleerd steenverband. Klassiek zijn de sierlijsten aan het dakgoot te noemen. De aanbouw hebben ze in gebruik genomen als onderdeel van woonruimte, waarmee de oppervlakte volledig benut wordt door het gezin.

Eigen stijl

Deze woning benadrukt de stijl van de opdrachtgevers, die bewuste keuze met betrekking tot indeling en details hebben gemaakt. Dat is wat bij ze past, dat is hun eigen stijl. Een huis bouwen is een mijlpaal in uw leven, SelektHuis draagt graag bij aan deze gebeurtenis en bouwt samen met u aan uw levensgeluk.

Wist je dat?

SelektHuis een eigen bouwsysteem heeft ontwikkeld? Door de combinatie van het traditionele bouwen en systeembouw, kunnen wij niet alleen sneller opleveren zonder afbreuk te doen aan de stabiliteit en kwaliteit van het huis, maar besparen we ook nog eens op kosten. Hiermee heeft SelektHuis de beste prijs-/ kwaliteitsverhouding!

In de basis:

De Arosa is een woning waar meer ruimte in schuil gaat, dan verwacht. Dit is mede te danken aan de aanbouw waar bijvoorbeeld ruimte is voor een garage op de begane grond en een extra slaapkamer op de eerste verdieping. Of misschien is er meer behoefte aan een werkkamer en hobbyruimte? In de basis  heeft de woning een afmeting van 7650 x 10750 + 5000 x 6150 met een inhoud van 651 m3. De gemiddelde bouwtijd sleutelklaar is 15-17 weken.

Bij uw woning, staan uw wensen centraal

Het is uiteraard mogelijk om vanuit de basis aanpassingen te doen, denk aan het versmallen, verbreden of verhogen van uw woning. Daarnaast zijn er subtiele details die u kunt toepassen om de uitstraling van het huis te versterken in een klassieke, landelijke of juist Jaren '30 stijl. Denk aan luiken naast de ramen, zoals bij deze woning, roedes in het raam of een rieten dak.

Ook wat voor u?

Bekijk de Arosa in een andere stijl of bekijk 1 van onze andere basistypes in dezelfde stijl!

Uw SelektVestiging