Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Levensloopbestendige woning bouwen?

De opdrachtgevers van deze woning wilden levensloopbestendig wonen en hebben gekozen voor basismodel Granada, een perfect uitgangspunt! Met opvallende materiaal combinaties past de woning ondanks de moderne uitstraling perfect in de omgeving. Er zijn bovendien onderhoudsarme materialen gebruikt. Er is gekozen voor een aanbouw, waardoor de opdrachtgevers alle ruimte hebben. Aan de achterzijde is een veranda gecreëerd waar je heerlijk kan genieten van alle rust van de omgeving.

Eigen stijl

Vanuit het basismodel zijn er dus aardig wat mogelijkheden om de woning helemaal aan te passen naar jouw wensen. Waar je wel rekening mee moet houden zijn de bouwvoorschriften! Mag er bijvoorbeeld op jouw kavel een woning met een plat dak gebouwd worden? Heel belangrijk! We kunnen de Granada bouwen in elke bouwstijl of met elementen van verschillende stijlen, zo flexibel ben met je met SelektHuis. Ook hebben we een Granada met opbouw, mocht je toch nog een extra verdieping willen!

Basismodel Granada

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Dit basismodel is voor de familie aangepast. Naast een aanbouw, is de woning in zijn geheel vergroot. Er zijn hoekramen geplaatst met getimmerde omlijsting en kunststof kozijnen. Ook zijn er hardstenen raamdorpels geplaatst. Er is gekozen voor een luxere gevelsteen die bijdraagt aan de uitstraling van de moderne woning. Er is een luifel gecreëerd ter plaatse van de entree en aan de achterzijde een veranda.

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Granada
  • Modern
  • Riante aanbouw
  • Hoekramen met getimmerde omlijsting
  • Kunststof kozijnen
  • Hardstenen raamdorpels
  • Veranda

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven