Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Levensloopbestendige woning bouwen?

De opdrachtgevers van deze woning wilden levensloopbestendig wonen en hebben gekozen voor basismodel Granada, een perfect uitgangspunt! Met opvallende materiaal combinaties past de woning ondanks de moderne uitstraling perfect in de omgeving. Er zijn bovendien onderhoudsarme materialen gebruikt. Er is gekozen voor een aanbouw, waardoor de opdrachtgevers alle ruimte hebben. Aan de achterzijde is een veranda gecreëerd waar je heerlijk kan genieten van alle rust van de omgeving.

Eigen stijl

Vanuit het basismodel zijn er dus aardig wat mogelijkheden om de woning helemaal aan te passen naar jouw wensen. Waar je wel rekening mee moet houden zijn de bouwvoorschriften! Mag er bijvoorbeeld op jouw kavel een woning met een plat dak gebouwd worden? Heel belangrijk! We kunnen de Granada bouwen in elke bouwstijl of met elementen van verschillende stijlen, zo flexibel ben met je met SelektHuis. Ook hebben we een Granada met opbouw, mocht je toch nog een extra verdieping willen!

Basismodel Granada

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Dit basismodel is voor de familie aangepast. Naast een aanbouw, is de woning in zijn geheel vergroot. Er zijn hoekramen geplaatst met getimmerde omlijsting en kunststof kozijnen. Ook zijn er hardstenen raamdorpels geplaatst. Er is gekozen voor een luxere gevelsteen die bijdraagt aan de uitstraling van de moderne woning. Er is een luifel gecreëerd ter plaatse van de entree en aan de achterzijde een veranda.

 • Granada
 • Modern
 • Riante aanbouw
 • Hoekramen met getimmerde omlijsting
 • Kunststof kozijnen
 • Hardstenen raamdorpels
 • Veranda

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer

Informatie & Prijzen

Wil je meer weten over deze specifieke woning? Vul dan onderstaande gegevens in en je ontvangt van ons een email met meer informatie over het basismodel, de bouwstijl en de aanpassingen die zijn gedaan om tot dit resultaat te komen.

Woningzoeker informatie en prijzen aanvraag

SelektHuis, bouwbedrijf, huis bouwen, seniorenwoning, levensloopbestendig bouwen, levensloopbestendige woning, levensloopbestendig wonen, 50+ woning, gelijkvloerse woning, kavel

De woning van jouw keuze is een laagbouw woning met een moderne bouwstijl. Deze woning is volledig aangepast naar de specifieke woonwensen van de bewoners. Dit maakt ieder huis uniek.

Hoe werkt SelektHuis?

Heel simpel! Elke basismodel van SelektHuis kun je naar eigen wensen aanpassen. Verlengen, verbreden of verhogen? Geen probleem! Ook kun je de woning een jaren 30, landelijke, klassieke of moderne uitstraling geven. Door ons slimme bouwsysteem bouwen wij snel, voordelig, traditioneel én naar jouw woonsituatie.

Wat kost deze woning?

De prijs van deze woning is afhankelijk van de gemaakte keuzes:

Prijs basismodel + persoonlijke wensen  = Aanneemssom.
De bewoners van de woning van jouw keuze zijn gestart met het basismodel Granada.

SelektHuis, wat kosten een woning, prijzen selekthuis, kosten selekthuis, prijslijst selekthuis

Het basismodel is verder aangekleed met persoonlijke woonwensen:

 • Gewijzigde afmeting (ca. 60m2 vergroot)
 • Aanbouw
 • Hoekramen met getimmerde omlijsting
 • Kunststof kozijnen
 • Luxere gevelstenen
 • Luifel t.p.v. de entree
 • Toepassen van onderhoudsarme materialen
 • Hardstenene raamdorpels
 • Veranda

De prijs van deze woning is € 235.800,- (basis) + € 114.500,- (opties) = € 350.300,- incl. btw.*
Let op, denk ook aan de bijkomende kosten! De keuken, eventueel heiwerk, leges- en aansluitkosten zijn niet opgenomen in bovengenoemde prijzen.

Flexibel
Natuurlijk zijn alle onderdelen van deze woning ook naar jouw wensen om te zetten. Heb je een kleiner budget en kun je veel zelf? Dan is casco bouwen een oplossing. Heb je meer ruimte nodig? Dan kunnen wij deze woningstijl ook toepassen op een groter basismodel. Wil je toekomstgericht wonen? Dan kunnen wij de badkamer en slaapkamer naar beneden verplaatsen. En zo zijn de mogelijkheden eindeloos!

De volgende stap naar jouw droomhuis
Heb je onze SelektLiving al gezien? Boordevol inspiratie & informatie.
Vraag ‘m hier aan!

We wensen je heel veel succes met de nieuwbouwplannen en helpen je natuurlijk graag verder.

*Wijzigingen en typefouten voorbehouden.


logo-largeSelektHuis 

 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven