Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Eigen huis bouwen

Bijna al onze basismodellen zijn enorm flexibel. Dat geldt zeker voor de Matterhorn. De afmetingen van deze woning zijn ruim genoeg om te kunnen spelen met de indeling. Zo is het mogelijk om de woning levensloopbestendig te maken of te kiezen voor een werkruimte op de begane grond.

Eigen stijl

De bewoners van deze vrijstaande woning kozen echter om een eigen draai aan de Matterhorn te geven door de woning over dwars op de kavel te plaatsen. De symmetrie van de historiserende stijlelementen komen hierdoor prachtig tot haar recht. De indeling en ontwerp van de woning gaan op deze manier naadloos op in de omgeving. De indeling is namelijk zo ingericht dat er optimaal genoten kan worden van de zon. Over de hele lengte van de woning is een veranda geplaatst waardoor binnen en buiten letterlijk samen komen. Al deze aanpassingen samen maken de woning tot het droomhuis van de opdrachtgevers. Simpelweg alles klopt!

Basismodel Matterhorn

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Vanuit het basismodel Matterhorn zijn er zowel binnen als buiten aanpassingen gedaan om tot het droomhuis van deze opdrachtgevers te komen. Er is gekozen voor luxe en strakke materialen zoals hardstenen raamdorpels, luxe gevelmetselwerk en een hardstenen lijst om de voordeur. Verder heeft de woning prachtige donkere kozijnen met grote raampartijen voorzien van paneelluiken. Ook zijn er drie dakkapellen en een veranda toegevoegd aan de basisvorm van de Matterhorn.

 • Matterhorn
 • Historiserende bouwstijl
 • Strak en donkere kozijnen met luiken
 • Schijnschoorstenen (bedriegertjes)
 • Gemetselde oortjes
 • Veranda

Matterhorn in historiserende bouwstijl

Basismodel Matterhorn

Ons huis is boven verwachting goed gelukt. We zijn energie-neutraal. We hebben alles wat we graag wilden in het basismodel kunnen toepassen en daar zijn we erg blij mee!

Klassiek landelijke bouwstijl

De woning is een prachtige mengelmoes geworden van verschillende bouwstijlen. De historiserende bouwstijl heeft hierin de overhand. Dit is te herkennen aan de symmetrie, sierlijke details en 'oude materialen' zoals zink. De woning heeft ook landelijke elementen zoals de stoere veranda met eiken balken en warme kleuren. Maar als je goed kijkt, ontdek je zelfs een knipoog naar de eigentijdse bouwstijl. De strakke kozijnindelingen en koele kleuren van de luiken en de voordeuromlijsting zijn hiervan het belangrijkste voorbeeld. Deze moderne stijl wordt ook aan de binnenzijde doorgetrokken. Zo valt alles samen! Meer weten over klassieke bouwstijl?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer

Informatie & Prijzen

Wil je meer weten over deze specifieke woning? Vul dan onderstaande gegevens in en je ontvangt van ons een email met meer informatie over het basismodel, de bouwstijl en de aanpassingen die zijn gedaan om tot dit resultaat te komen.

Woningzoeker informatie en prijzen aanvraag

De woning van jouw keuze is een laagbouw woning met een historiserende bouwstijl. 

Hoe werkt SelektHuis?

Heel simpel! Elke basismodel van SelektHuis kun je naar eigen wensen aanpassen. Verlengen, verbreden of verhogen? Geen probleem! Ook kun je de woning een jaren 30, landelijke, klassieke of moderne uitstraling geven. Door ons slimme bouwsysteem bouwen wij snel, voordelig, traditioneel én naar jouw woonsituatie.

Wat kost deze woning?

De prijs van deze woning is afhankelijk van de gemaakte keuzes:

Prijs basismodel + persoonlijke wensen  = Aanneemsom.
De bewoners van de woning van jouw keuze zijn gestart met het basismodel Matterhorn.

 

SelektHuis, huis bouwen, opgeleverde woning, selekthuis prijzen, cascowoning, casco bouwen, cascobouw, cascohuis, goedkoop bouwen, budget bouwen

Het basismodel is verder aangekleed met persoonlijke woonwensen:

 • Twee schijnschoorstenen (bedriegertjes)
 • Gemetselde oortjes en sierlijst i.p.v. overstekken
 • Luxe gevelmetselwerk
 • Keramische dakpan
 • Aangepaste kozijnindeling
 • Hardstenen lijst om voordeur
 • Twee dakramen
 • Acht paneelluiken
 • Drie dakkapellen
 • Veranda over de volledige lengte van de woning

De prijs van deze woning casco is € 160.900,- (basis) + € 43.000,- (opties) = € 203.900,- incl. btw.*
Denk je ook aan de bijkomende kosten? Deze woning is gebouwd in een casco uitvoering. Het aftimmerwerk, schilderwerk, tegelwerk, sanitair, installatietechniek, keuken, eventueel heiwerk, leges- en aansluitkosten (en andere kosten) zijn niet opgenomen in bovengenoemde prijzen.

Flexibel
Natuurlijk zijn alle onderdelen van deze woning ook naar jouw wensen om te zetten. Heb je een kleiner budget en kun je veel zelf? Dan is casco bouwen een oplossing. Heb je meer ruimte nodig? Dan kunnen wij deze woningstijl ook toepassen op een groter basismodel. En zo zijn de mogelijkheden eindeloos!

Let op: deze mogelijkheden zijn grotendeels van toepassing op een Sleutelklaar woning. Wil je het verschil weten tussen deze verschillende afwerkingen, lees dan alles nog even door via deze link.

De volgende stap naar jouw droomhuis
Heb je onze SelektLiving al gezien? Boordevol informatie & Inspiratie.
Vraag ‘m aan!

We wensen je veel succes met jouw bouwplannen en helpen je natuurlijk graag verder!

*Wijzigingen en typefouten voorbehouden.


logo-largeSelektHuis 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven