Laagbouw Landelijke bouwstijl

SelektHuis is met de opdrachtgevers van deze Matterhorn gekomen tot een prachtig eindresultaat. Het uitgangspunt is het basistype Matterhorn geweest en van hieruit zijn er aanpassingen gedaan, die geleid hebben tot een droomhuis.

Unieke stijl

De combinatie van de verschillende stijlen laten een overwegend landelijke bouwstijl zien, maar toch heeft deze Matterhorn ook jaren 30 elementen. Er zijn o.a. luiken geplaatst en roedes op het raam. Met een dakkapel en een uitbouw, voldoet deze woning helemaal aan de wensen van onze opdrachtgever. Met recht een huis voor het leven!

Basismodel Matterhorn

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

De aanpassingen die gedaan zijn op deze Matterhorn, zijn o.a. een verlenging, er is gekozen voor keramische dakpannen en gevels zijn witgesausd. De woning heeft gemetselde oortjes onder de goten, zinken hemelwaterafvoeren en gemetselde raamdorpels.

  • Matterhorn
  • Landelijke bouwstijl
  • Uitbouw
  • Dakkapel met zadeldak
  • Luiken
  • Kozijnstijl aanpassingen

Lopende projecten

Nieuwbouw Groenekan

Nieuwbouw Groenekan, dichtbij Utrecht is wonen in een fraaie landelijke omgeving...
Bekijk meer

Nieuwbouw Giethoorn

Altijd al een droomhuis willen hebben aan het water? Bekijk nieuwbouw Giethoorn....
Bekijk meer

Nieuwbouw Land van Matena

Bent u één van de gelukkigen met een optie op of in het bezit van een kavel bi...
Bekijk meer

Informatie & Prijzen

Wil je meer weten over deze specifieke woning? Vul dan onderstaande gegevens in en je ontvang van ons een email met meer informatie over het basismodel, de bouwstijl en de aanpassingen die zijn gedaan om tot dit resultaat te komen.

Wat kost deze woning?