Een woning met ruimte voor hobby’s

De bewoners, een gezin met kinderen, wilden graag voor iedereen een ruimte. Samen met onze ontwerper en adviseur hebben zij hun wensen naar een schets vertaald en daarna deze mooie woning laten bouwen.

Eigen stijl

Het is een royale woning geworden met als basis woningtype Breithorn. Aan ieder gezinslid is gedacht; zo is er een ruime open keuken met eethoek, een aparte speelkamer voor de kinderen en via een vaste trap is de zolderverdieping te bereiken waar zich een ruime hobbykamer bevindt. Deze verdieping biedt in de toekomst ruimte voor nog twee slaapkamers of kan blijven functioneren als hobbykamer.

Basismodel Breithorn

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

In Apeldoorn staat deze indrukwekkende Breithorn, waarvan de basis is verbreed. Er is een stolpdak geplaatst met keramische dakpannen en getimmerde goten en sierlijsten.  Daarnaast zijn er  zinken hemelwaterafvoeren geplaatst en is de berging geïsoleerd. De woning heeft een risaliet met zadeldak, diverse kozijnstijl aanpassingen en hardstenen raamdorpels en spekband. Ook de serre is geïsoleerd en de woning heeft een luifel boven de entree.

  • Breithorn
  • Klassieke bouwstijl
  • Veranda
  • Dakkapel
  • Hobbykamer
  • Luxere gevelsteen

Klassieke bouwstijl

De klassieke bouwstijl maakt een huis charmant ent tijdloos, waardoor het al jaren een grote favoriet van veel mensen is. De sierlijke en statige woningen van deze traditionele bouw spreken dan ook velen erg aan. Meer weten over klassieke bouwstijl?

Lopende projecten

Nieuwbouw Groenekan

Nieuwbouw Groenekan, dichtbij Utrecht is wonen in een fraaie landelijke omgeving met alle drukte van de grote stad op korte afstand. In Groenekan is een kleinschalig nieuwbouwproject bestaande uit 2…

Bekijk meer

Nieuwbouw Giethoorn

Altijd al een droomhuis willen hebben aan het water? Bekijk nieuwbouw Giethoorn. Giethoorn, ook wel ‘het Venetië van het Noorden’ genoemd staat bekend om zijn smalle grachtjes, bruggetjes . Pittoreske…

Bekijk meer

Nieuwbouw Land van Matena

Bent u één van de gelukkigen met een optie op of in het bezit van een kavel bij het project nieuwbouw Land van Matena? Ook SelektHuis bouwt mee aan deze…

Bekijk meer

Informatie & Prijzen aanvragen

Wil je meer informatie over deze woning?

Wat kost deze woning?