Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Let op: Ons kantoor is op Hemelvaartsdag (13 mei) en de vrijdag daarna (14 mei) gesloten. U kunt online een afspraakverzoek indienen of het gratis inspiratiemagazine de SelektLiving aanvragen. Maandag staan wij weer voor u klaar, fijne dagen gewenst!

Modern en eigentijds wonen in een Matterhorn

Basismodel Matterhorn is populair, het is een unieke variant van onze basismodellen die erg goed aanpasbaar is aan de woonwensen die een opdrachtgever kan hebben. Elke Matterhorn heeft een ander eindresultaat, daar zit de kracht van SelektHuis. We bouwen een woning die geheel aansluit bij de levensbehoeftes en woonwensen van de opdrachtgever.

Eigen stijl

Het huis is echt een mix geworden tussen de moderne en de eigentijdse bouwstijl. Hierdoor heeft de woning een uniek karakter gekregen! Het basismodel bezit al veel eigenschappen om comfortabel te kunnen wonen, maar de eigenaren hebben nog een aantal dingen toegevoegd om er ook echt hun droomwoning van te maken. De uitbouw met kap, dakhelling van 55°, hoekraamconstructie, extra kozijnen, keramische dakpannen en de unieke afwerking voegen wat extra’s aan de woning toe. Ook de gekozen materialen dragen bij aan de eigentijdse, moderne stijl van het huis.

Basismodel Matterhorn

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Deze Matterhorn heeft een dakhelling van 55°. Er is o.a. gekozen voor een extra aanbouw, extra kozijnen, een hoekraamconstructie op de begane vloer en extra slaapkamers op de eerste verdieping.

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Matterhorn
  • Hoekraamconstructie en extra kozijnen begane grond
  • Aanbouw met kap dakhelling 55°
  • Dakhelling 55°
  • Twee extra slaapkamers
  • Keramische dakpannen
  • Extra dakramen

Mordern en eigentijdse bouwstijl

Een modern huis wordt steeds populairder vanwege het materiaalgebruik, duurzaamheid en hun invloed op het milieu. Een modern huis bouwen in eigentijdse bouwstijl met SelektHuis, betekent vooral een huis bouwen waarin veel mogelijk is. Een vrijstaande woning, die tegemoet komt aan jouw wensen met ruimte voor creativiteit en speelse elementen. Meer weten over modern en eigentijds bouwen?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven