px

Een modern herenhuis, maar dan anders

Een modern herenhuis, maar dan anders! Want het mooie van bouwen met SelektHuis is wel dat u samen met uw adviseur en ontwerper het huis van uw dromen kunt bouwen. Of u nu verliefd wordt op een erker met roedeverdeling in landelijke stijl en deze wil combineren met gemetseld oortje in klassieke stijl. Uw wensen staan centraal. 

Eigen stijl

De woning heeft een klassieke uitstraling, bevat jaren ’30 details maar de risaliet oogt juist weer modern. Dat is het resultaat van de woonwensen uitgesproken door de opdrachtgevers van deze Breithorn. De woning biedt daarnaast erg veel ruimte voor optimaal leefgenot en comfort.

Wist je dat?

SelektHuis eigen bouwpersoneel heeft? Zo houden wij korte lijnen, kunnen wij snel reageren en ontstaat er geen miscommunicatie tijdens de bouw van uw droomhuis! 

In de basis:

De Breithorn is ideaal uit te voeren met een andere kapvorm. ook kan de extra verdieping optimaal benut worden. De grote woonvertrekken zijn naar eigen wens in te delen, waardoor ruimte voor bijvoorbeeld een speelkamer of extra slaapkamer te creëren zijn. De Breithorn is in de basis 7650 x 10750 met een inhoud van 658m3. De gemiddelde bouwtijd sleutelklaar is 17-20 weken.

Bij uw woning, staan uw wensen centraal

Het is uiteraard mogelijk om vanuit de basis aanpassingen te doen, denk aan het versmallen, verbreden of verhogen van uw woning. Er kan een andere stijl gecreëerd worden door het toepassen van bijzondere metselwerkverbanden, het toevoegen van een erker of door te kiezen voor een sierlijst aan de dakgoot.

Ook wat voor u?

Bekijk de Breithorn in een andere stijl of bekijk 1 van onze andere basistypes in dezelfde stijl!

Uw SelektVestiging