Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Een modern herenhuis, maar dan anders

Een modern herenhuis, maar dan anders! Want het mooie van bouwen met SelektHuis is wel dat u samen met uw adviseur en ontwerper het huis van uw dromen kunt bouwen. Of u nu verliefd wordt op een erker met roedeverdeling in landelijke stijl en deze wil combineren met gemetseld oortje in klassieke stijl. Uw wensen staan centraal.

Eigen stijl

De woning heeft een klassieke uitstraling, bevat jaren ’30 details maar de risaliet oogt juist weer modern. Dat is het resultaat van de woonwensen uitgesproken door de opdrachtgevers van deze Breithorn. De woning biedt daarnaast erg veel ruimte voor optimaal leefgenot en comfort.

Basismodel Breithorn

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Deze Breithorn is verlengd en er is gekozen voor een luxere gevelsteen en een stolpdak met keramische dakpannen. Daarnaast heeft dit droomhuis getimmerde bakgoten met sierlijsten en zinken hemelwaterafvoeren. De garage is geïsoleerd en er is ook een keuken aangebouwd. Met diverse kozijnstijl aanpassingen, hardstenen raampdorpels en spekbanden en zelfs een gemetselde bloembak, is dit het droomhuis geworden van de familie Jacobs!

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Breithorn
  • Herenhuis
  • Hoogbouw
  • Modern
  • Risaliet
  • Erker

Jaren 30

De bouwstijl van de jaren 30 uit de vorige eeuw wordt gekenmerkt door een rijke detaillering en het gebruik van ambachtelijke materialen. Meer weten over jaren 30?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven