Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Een stijlvolle woning met ruimte

Deze woning is een stijlvolle en klassieke uitvoering van de Breithorn geworden. Het herenhuis heeft prachtig kleur- en materiaalgebruik waardoor het droomhuis is ontstaan op basis van de woonwensen van onze opdrachtgevers. De antraciete kozijnen en luiken steken scherp af tegen de wit gestucte risaliet en dakkapellen. Modern. Ondanks deze contrasten is de woning in balans. Alles is symmetrisch, een oude wijsheid die de woning het klassieke karakter van een herenhuis geeft. Zo gaan klassiek en modern hand in hand.

Eigen stijl

Het is een royale woning geworden met als basis de Breithorn. Overal is aan gedacht; zo is er een ruime open keuken met eethoek, een praktijk aan huis, drie slaapkamers en via een vaste trap is de zolderverdieping te bereiken waar zich en aparte speelkamer voor de kinderen bevindt.

Basismodel Breithorn

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Het basismodel Breithorn is al jaren onze populairste hoogbouwwoning. Het basismodel is een echte kameleon. In de basis heeft de woning al een lichte moderne stijl met een zadelkap. Toch is dit geheel naar eigen hand te zetten. De woning leent zich uitstekend voor een schildkap waardoor de woning, net als hier, het gevoel krijgt van een klassiek herenhuis.

 • Breithorn
 • Klassiek
 • Moderne details
 • Risaliet
 • Luiken
 • Antraciete kozijnen
 • Aanbouw met praktijk aan huis

Herenhuis

Een herenhuis heeft een statige uitstraling en biedt bovendien zeeën van ruimte! Een huis bouwen van dit woningtype met SelektHuis is natuurlijk ook mogelijk. Lees over de kenmerkende eigenschappen en bekijk de basismodellen die wij als uitgangspunt kunnen nemen voor jouw droomhuis. Meer weten over een herenhuis?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer

Informatie & Prijzen

Wil je meer weten over deze specifieke woning? Vul dan onderstaande gegevens in en je ontvangt van ons een email met meer informatie over het basismodel, de bouwstijl en de aanpassingen die zijn gedaan om tot dit resultaat te komen.

Wat kost deze woning?

De woning van jouw keuze is een hoogbouw woning met een klassieke bouwstijl. Deze woning is volledig aangepast naar de specifieke woonwensen van de bewoners. Dit maakt ieder huis uniek.

Hoe werkt SelektHuis?

Heel simpel! Elke basismodel van SelektHuis kun je naar eigen wensen aanpassen. Verlengen, verbreden of verhogen? Geen probleem! Ook kun je de woning een jaren 30, landelijke, klassieke of moderne uitstraling geven. Door ons slimme bouwsysteem bouwen wij snel, voordelig, traditioneel én naar jouw woonsituatie.

Wat kost deze woning?

De prijs van deze woning is afhankelijk van de gemaakte keuzes:

Prijs basismodel + persoonlijke wensen  = Aanneemssom.
De bewoners van de woning van jouw keuze zijn gestart met het basismodel Breithorn.

Het basismodel is verder aangekleed met persoonlijke woonwensen onder andere:

 • Luxe gevelsteen met trasraam en gemetselde details
 • Woning verlengen met 2,4 m
 • Geïsoleerde aanbouw van ruim 45 m² (tbv praktijkruimte aan huis)
 • Getimmerde bakgoten met sierlijst en zinken deklijsten
 • 4 dakramen
 • Keramische dakpan
 • Luxe voordeur met luifel
 • Witgestucte risaliet
 • 2 dakkapellen met zadelkap
 • Meerdere kozijnaanpassingen in antraciet met moderne luiken
 • Luxe binnenafwerking


De prijs van deze woning is € 306.200,- (basis) + € 129.525,- (opties) = € 435.725,- incl. btw.*
Denk je ook aan de bijkomende kosten? De keuken, eventueel heiwerk, leges- en aansluitkosten zijn niet opgenomen in bovengenoemde prijzen.

Flexibel
Natuurlijk zijn alle onderdelen van deze woning ook naar jouw wensen om te zetten. Heb je een kleiner budget en kun je veel zelf? Dan is casco bouwen een oplossing. Heb je meer ruimte nodig? Dan kunnen wij deze woningstijl ook toepassen op een groter basismodel. Wil je toekomstgericht wonen? Dan kunnen wij de badkamer en slaapkamer naar beneden verplaatsen. En zo zijn de mogelijkheden eindeloos!

De volgende stap naar jouw droomhuis
Heb je onze SelektLiving al gezien? Boordevol inspiratie & informatie.
Vraag ‘m aan!

We wensen je heel veel succes met jouw nieuwbouwplannen! Hiermee helpen we je natuurlijk graag.

*Wijzigingen en typefouten voorbehouden.


logo-largeSelektHuis 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven