Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Een stijlvolle woning met ruimte

Deze woning is een stijlvolle en klassieke uitvoering van de Breithorn geworden. Het herenhuis heeft prachtig kleur- en materiaalgebruik waardoor het droomhuis is ontstaan op basis van de woonwensen van onze opdrachtgevers. De antraciete kozijnen en luiken steken scherp af tegen de wit gestucte risaliet en dakkapellen. Modern. Ondanks deze contrasten is de woning in balans. Alles is symmetrisch, een oude wijsheid die de woning het klassieke karakter van een herenhuis geeft. Zo gaan klassiek en modern hand in hand.

Eigen stijl

Het is een royale woning geworden met als basis de Breithorn. Overal is aan gedacht; zo is er een ruime open keuken met eethoek, een praktijk aan huis, drie slaapkamers en via een vaste trap is de zolderverdieping te bereiken waar zich en aparte speelkamer voor de kinderen bevindt.

Basismodel Breithorn

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Het basismodel Breithorn is al jaren onze populairste hoogbouwwoning. Het basismodel is een echte kameleon. In de basis heeft de woning al een lichte moderne stijl met een zadelkap. Toch is dit geheel naar eigen hand te zetten. De woning leent zich uitstekend voor een schildkap waardoor de woning, net als hier, het gevoel krijgt van een klassiek herenhuis.

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Breithorn
  • Klassiek
  • Moderne details
  • Risaliet
  • Luiken
  • Antraciete kozijnen
  • Aanbouw met praktijk aan huis

Herenhuis

Een herenhuis heeft een statige uitstraling en biedt bovendien zeeën van ruimte! Een huis bouwen van dit woningtype met SelektHuis is natuurlijk ook mogelijk. Lees over de kenmerkende eigenschappen en bekijk de basismodellen die wij als uitgangspunt kunnen nemen voor jouw droomhuis. Meer weten over een herenhuis?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven