Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Stoere plat dak woning

Deze moderne kubistische woning is het resultaat van basismodel Gran Paradiso die vanuit de basis flink is aangepast. De Gran Paradiso is onze hoogbouw variant van een plat dak woning. Door het platte dak en speelse elementen heeft het basismodel al een modern tintje.

Eigen stijl

Naar aanleiding van de woonwensen van de opdrachtgevers, is de adviseur met de tekenaar aan de slag gegaan. De verschillende stijlelementen zijn toegevoegd en ook de indeling is aangepast. Daarnaast is gekozen voor een opvallende gevelsteen en ruime overstekken. Hierdoor krijgt de woning een eigen karakter dat kan worden omschreven als strak en modern.

Basismodel Gran Paradiso

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Basismodel Gran Paradiso is aangepast door het hoofdgebouw te verbreden en te verkorten. Verder is een aanbouw en een geïsoleerde garage aan het basismodel gebouwd. De woning is in z’n geheel voorzien van kunststof kozijnen, een luxe gevelsteen en prachtige overstekken rondom de woning.

 • Gran Paradiso
 • Modern
 • Plat dak
 • Luifel

Moderne bouwstijl

In de moderne bouwstijl spelen materiaalgebruik, duurzaamheid en hun invloed op het milieu een cruciale rol. Kenmerken van een moderne woning zijn rechte lijnen, subtiele detaillering, open indeling en opvallende combinaties van materialen en kleuren. Meer weten over moderne bouwstijl?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer

Informatie & Prijzen

Wil je meer weten over deze specifieke woning? Vul dan onderstaande gegevens in en je ontvangt van ons een email met meer informatie over het basismodel, de bouwstijl en de aanpassingen die zijn gedaan om tot dit resultaat te komen.

Woningzoeker informatie en prijzen aanvraag

De woning van jouw keuze is een laagbouw woning met een moderne bouwstijl. Deze woning is volledig aangepast naar de specifieke woonwensen van de bewoners. Dit maakt ieder huis uniek.

Hoe werkt SelektHuis?

Heel simpel! Elke basismodel van SelektHuis kun je naar eigen wensen aanpassen. Verlengen, verbreden of verhogen? Geen probleem! Ook kun je de woning een jaren 30, landelijke, klassieke of moderne uitstraling geven. Door ons slimme bouwsysteem bouwen wij snel, voordelig, traditioneel én naar jouw woonsituatie.

Wat kost deze woning?

De prijs van deze woning is afhankelijk van de gemaakte keuzes:

Prijs basismodel + persoonlijke wensen  = Aanneemsom.
De bewoners van de woning van jouw keuze zijn gestart met het basismodel Gran Paradiso.

Het basismodel is verder aangekleed met persoonlijke woonwensen:

 • Aangepaste maatvoering naar 8,95 x 11,00 m
 • Aanbouw aan begane grond en verdieping
 • Geïsoleerde garage 3,40 x 10,00 m
 • Aanbouw begane grond 2,00 x 5,00 m
 • Luxe gevelsteen
 • Kunststof kozijnen
 • Hefschuifpui
 • Overstekken en extra luifel
 • Luxe voordeur
 • Luxe binnendeuren, tegelwerk
 • Spac spuitwerk op de wanden en plafond naden dichtzetten
 • Aparte toiletruimte

De prijs van deze woning is € 314.700,- (basis) + € 114.950,- (opties) = € 429.650,- incl. btw.*
Let op, denk ook aan de bijkomende kosten! De keuken, eventueel heiwerk, leges- en aansluitkosten zijn niet opgenomen in bovengenoemde prijzen.

Flexibel
Natuurlijk zijn alle onderdelen van deze woning ook naar jouw wensen om te zetten. Heb je een kleiner budget en kun je veel zelf? Dan is casco bouwen een oplossing. Heb je meer ruimte nodig? Dan kunnen wij deze woningstijl ook toepassen op een groter basismodel. Wil je toekomstgericht wonen? Dan kunnen wij de badkamer en slaapkamer naar beneden verplaatsen. En zo zijn de mogelijkheden eindeloos!

De volgende stap naar jouw droomhuis
Heb je onze SelektLiving al gezien? Boordevol inspiratie & informatie.
Vraag ‘m hier aan!

We wensen je heel veel succes met de nieuwbouwplannen en helpen je natuurlijk graag verder.

*Wijzigingen en typefouten voorbehouden.


logo-largeSelektHuis 

 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven