Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Stoere plat dak woning

Deze moderne kubistische woning is het resultaat van basismodel Gran Paradiso die vanuit de basis flink is aangepast. De Gran Paradiso is onze hoogbouw variant van een plat dak woning. Door het platte dak en speelse elementen heeft het basismodel al een modern tintje.

Eigen stijl

Naar aanleiding van de woonwensen van de opdrachtgevers, is de adviseur met de tekenaar aan de slag gegaan. De verschillende stijlelementen zijn toegevoegd en ook de indeling is aangepast. Daarnaast is gekozen voor een opvallende gevelsteen en ruime overstekken. Hierdoor krijgt de woning een eigen karakter dat kan worden omschreven als strak en modern.

Basismodel Gran Paradiso

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Basismodel Gran Paradiso is aangepast door het hoofdgebouw te verbreden en te verkorten. Verder is een aanbouw en een geïsoleerde garage aan het basismodel gebouwd. De woning is in z’n geheel voorzien van kunststof kozijnen, een luxe gevelsteen en prachtige overstekken rondom de woning.

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Gran Paradiso
  • Modern
  • Plat dak
  • Luifel

Moderne bouwstijl

In de moderne bouwstijl spelen materiaalgebruik, duurzaamheid en hun invloed op het milieu een cruciale rol. Kenmerken van een moderne woning zijn rechte lijnen, subtiele detaillering, open indeling en opvallende combinaties van materialen en kleuren. Meer weten over moderne bouwstijl?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven