Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Moderne boerderij

Op deze plek is er een prachtig moderne boerderij tot stand gekomen. Een echt thuis, maar met alle ruimte om het dagelijkse werk te kunnen oppakken. Hoewel deze boerderij nieuwbouw is, past het uitstekend in deze omgeving en bij de overige gebouwen op het terrein. Bovendien biedt het alles wat deze bewoners nodig hebben.

Eigen stijl

Deze boerderij is tegelijkertijd landelijk door o.a. de luiken, maar oogt ook erg modern en strak. Door gebruik van de gekozen materialen, zoals de luxe gevelsteen, de keramische dakpannen, de roedes in het glas, maar ook de luiken en de gemetselde oortjes wordt dit bereikt. Een perfectie combinatie van de smaak en wensen van onze opdrachtgevers.

Basismodel Jungfrau

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

De aanpassingen die gedaan zijn op deze Jungfrau zijn onder andere een verlenging van de hoofdbouw met 60cm, een verbreding & verlenging van de aanbouw met nog eens 60 en 120 cm. Er is een luxe gevelsteen gebruikt en er zijn gemetselde oortjes toegepast. Ook is er gekozen voor keramische dakpannen, 2 topgevelkozijnen en 2 dakkapellen en 12 luiken!

 • Jungfrau
 • Boerderij
 • Aanbouw
 • 2 Dakkapellen plat dak
 • 12 Luiken

Landelijke bouwstijl

De landelijke bouwstijl van nu kenmerkt zich door het gebruik van traditionele designs, nostalgische aankleding en verrassende vormen. De historische waarde van deze landelijke bouwstijl is dan ook tijdens het ontwerpen van jouw droomhuis cruciaal. Natuurlijk zullen ook alle moderne eisen waaraan een huis van tegenwoordig moet voldoen zeker aanwezig zijn. Meer weten over de landelijke bouwstijl?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer

Informatie & Prijzen

Wil je meer weten over deze specifieke woning? Vul dan onderstaande gegevens in en je ontvangt van ons een email met meer informatie over het basismodel, de bouwstijl en de aanpassingen die zijn gedaan om tot dit resultaat te komen.

Woningzoeker informatie en prijzen aanvraag

SelektHuis, huis bouwen, kavel, bouwbedrijf, aannemer, vrijstaande woning, boerderij bouwen, boerderij, landelijk bouwen

 

De woning van jouw keuze is een laagbouw woning met een modern/landelijke bouwstijl . Deze woning is volledig aangepast naar de specifieke woonwensen van de bewoners. Dit maakt ieder huis uniek.

Hoe werkt SelektHuis?

Heel simpel! Elke basismodel van SelektHuis kun je naar eigen wensen aanpassen. Verlengen, verbreden of verhogen? Geen probleem! Ook kun je de woning een jaren 30, landelijke, klassieke of moderne uitstraling geven. Door ons slimme bouwsysteem bouwen wij snel, voordelig, traditioneel én naar jouw woonsituatie.

Wat kost deze woning?

De prijs van deze woning is afhankelijk van de gemaakte keuzes:

Prijs basismodel + persoonlijke wensen  = Aanneemssom.
De bewoners van de woning van jouw keuze zijn gestart met het basismodel Jungfrau.

 

SelektHuis, wat kosten een woning, prijzen selekthuis, kosten selekthuis, prijslijst selekthuis

 

Het basismodel is verder aangekleed met persoonlijke woonwensen:

 • Hoofdbouw verlengd
 • Aanbouw verlengd & verbreed
 • Luxe gevelsteen
 • Gemetselde oortjes
 • Keramische dakpannen
 • Twee topgevelkozijnen
 • Kunststof kozijnen
 • Muurplaatverhoging
 • Vaste kast onder de trap
 • Luxe sanitair incl. bad

De prijs van deze woning is € 340.800,- (basis) + € 82.000,- (opties) = € 422.800,- incl. btw.*
Denk je ook aan de bijkomende kosten? De keuken, eventueel heiwerk, leges- en aansluitkosten zijn niet opgenomen in bovengenoemde prijzen.

Flexibel
Natuurlijk zijn alle onderdelen van deze woning ook naar jouw wensen om te zetten. Heb je een kleiner budget en kun je veel zelf? Dan is casco bouwen een oplossing. Heb je meer ruimte nodig? Dan kunnen wij deze woningstijl ook toepassen op een groter basismodel. Wil je toekomstgericht wonen? Dan kunnen wij de badkamer en slaapkamer naar beneden verplaatsen. En zo zijn de mogelijkheden eindeloos!

De volgende stap naar jouw droomhuis
Heb je onze SelektLiving al gezien? Boordevol informatie & inspiratie.
Vraag ‘m aan!

We wensen je heel veel succes met jouw nieuwbouwplannen! Hiermee helpen we je natuurlijk graag.

*Wijzigingen en typefouten voorbehouden.


logo-largeSelektHuis 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven