Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Moderne boerderij

Op deze plek is er een prachtig moderne boerderij tot stand gekomen. Een echt thuis, maar met alle ruimte om het dagelijkse werk te kunnen oppakken. Hoewel deze boerderij nieuwbouw is, past het uitstekend in deze omgeving en bij de overige gebouwen op het terrein. Bovendien biedt het alles wat deze bewoners nodig hebben.

Eigen stijl

Deze boerderij is tegelijkertijd landelijk door o.a. de luiken, maar oogt ook erg modern en strak. Door gebruik van de gekozen materialen, zoals de luxe gevelsteen, de keramische dakpannen, de roedes in het glas, maar ook de luiken en de gemetselde oortjes wordt dit bereikt. Een perfectie combinatie van de smaak en wensen van onze opdrachtgevers.

Basismodel Jungfrau

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

De aanpassingen die gedaan zijn op deze Jungfrau zijn onder andere een verlenging van de hoofdbouw met 60cm, een verbreding & verlenging van de aanbouw met nog eens 60 en 120 cm. Er is een luxe gevelsteen gebruikt en er zijn gemetselde oortjes toegepast. Ook is er gekozen voor keramische dakpannen, 2 topgevelkozijnen en 2 dakkapellen en 12 luiken!

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Jungfrau
  • Boerderij
  • Aanbouw
  • 2 Dakkapellen plat dak
  • 12 Luiken

Landelijke bouwstijl

De landelijke bouwstijl van nu kenmerkt zich door het gebruik van traditionele designs, nostalgische aankleding en verrassende vormen. De historische waarde van deze landelijke bouwstijl is dan ook tijdens het ontwerpen van jouw droomhuis cruciaal. Natuurlijk zullen ook alle moderne eisen waaraan een huis van tegenwoordig moet voldoen zeker aanwezig zijn. Meer weten over de landelijke bouwstijl?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven