px

Moderne Schuurwoning met rieten kap

De bewoners van deze woning hadden een droomhuis voor ogen! Met de hulp van de adviseur & de ontwerp en als basis woningtype Matterhorne is deze droom werkelijkheid geworden. Het huis werd een moderne, landelijke woning met een interieur en indeling geheel afgestemd op de woonwensen en persoonlijke situatie van de opdrachtgever!

Eigen stijl

Deze modern landelijke stijl die de bewoners kozen, wordt ook wel schuurwoning genoemd. Deze stijl is te herkennen aan verschillende detail: de flauwe dakhelling, strakke kozijnindeling en raampartijen. Maar ook de stoere uitstraling door het zinkwerk. Prachtig detail is dan nog het Franse balkon. Verder heeft de woning een rieten kap die het landelijke karakter benadrukt. Deze elementen zijn toegevoegd aan het basismodel Matterhorn. Zo werd ook dit huis uniek!

Wist je dat?

SelektHuis eigen bouwpersoneel heeft? Zo houden wij korte lijnen, kunnen wij snel reageren en ontstaat er geen miscommunicatie tijdens de bouw van uw droomhuis! 

De basis Matterhorn:

Al jaren is de Matterhorn het populairste basismodel van SelektHuis. En met recht: door de simpele basis kan elke woonwens en bouwstijl op de woning worden toegepast. Het basismodel heeft een gemiddelde afmeting van 8,35 m bij 11,95 m. Hierin is voldoende ruimte om comfortabel te leven met ruime kamers op de begane grond en o.a. 3 slaapkamers op de verdieping. Verder heeft het huis een inhoud van 598 m3.

Bij uw woning, staan uw wensen centraal

Nadat u heeft gekozen voor een basismodel wordt deze woning in zijn geheel aangepast aan uw persoonlijke situatie, uw voorkeuren en uw dromen. De woning kan worden verbreed of versmald en er kan geschoven worden met de indeling. Vervolgens wordt de woning aangekleed in een bouwstijl die bij u past en wat u mooi vindt. Ook de materialen (zoals gevelstenen en dakpannen) kunt u gaan kiezen in onze uitgebreide showroom. Zo bouwen wij stap voor stap uw droomhuis!

Ook wat voor u?

Bekijk de Matterhorn in een andere stijl of bekijk 1 van onze andere basistypes in dezelfde stijl!

Uw SelektVestiging