Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Gelijkvloerse woning

Wat bedoelen we daar nou mee? Dat is een woning waarbij op de begane grond alle ruimtes worden gecreëerd die nodig zijn, dus inclusief een slaapkamer en badkamer. Ofwel een seniorenwoning. Het uitgangspunt is het basismodel Eiger geweest en voorzien van alle luxe én de moderne uitstraling die zijn wensten.

Modern huis

Door de getimmerde bakgoten met zink en de kozijnindeling, heeft deze woning een meer moderne uitstraling gekregen. Daarnaast heeft de woning een luxe afwerking door het gebruik van luxe gevelstenen, keramische dakpannen, luxe deuren en een luifel.

Basismodel Eiger

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Deze Eiger is aangepast naar de wensen van de familie Overbeek. We hebben dit droomhuis voorzien van 2 hoekraam constructies, enkele kozijn aanpassingen en keramische dakpannen. Daarnaast hebben ze schuin getimmerde goten en een luifel.

  • Eiger
  • Vide
  • Dakraam Vide
  • Luifel
  • Vloerverwarming

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer

Informatie & Prijzen

Wil je meer weten over deze specifieke woning? Vul dan onderstaande gegevens in en je ontvangt van ons een email met meer informatie over het basismodel, de bouwstijl en de aanpassingen die zijn gedaan om tot dit resultaat te komen.

Wat kost deze woning?