Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Gelijkvloerse woning

Wat bedoelen we daar nou mee? Dat is een woning waarbij op de begane grond alle ruimtes worden gecreëerd die nodig zijn, dus inclusief een slaapkamer en badkamer. Ofwel een seniorenwoning. Het uitgangspunt is het basismodel Eiger geweest en voorzien van alle luxe én de moderne uitstraling die zijn wensten.

Modern huis

Door de getimmerde bakgoten met zink en de kozijnindeling, heeft deze woning een meer moderne uitstraling gekregen. Daarnaast heeft de woning een luxe afwerking door het gebruik van luxe gevelstenen, keramische dakpannen, luxe deuren en een luifel.

Basismodel Eiger

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Deze Eiger is aangepast naar de wensen van de familie Overbeek. We hebben dit droomhuis voorzien van 2 hoekraam constructies, enkele kozijn aanpassingen en keramische dakpannen. Daarnaast hebben ze schuin getimmerde goten en een luifel.

 • Eiger
 • Vide
 • Dakraam Vide
 • Luifel
 • Vloerverwarming

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer

Informatie & Prijzen

Wil je meer weten over deze specifieke woning? Vul dan onderstaande gegevens in en je ontvangt van ons een email met meer informatie over het basismodel, de bouwstijl en de aanpassingen die zijn gedaan om tot dit resultaat te komen.

Woningzoeker informatie en prijzen aanvraag

De woning van jouw keuze is een laagbouw woning met een moderne bouwstijl. Deze woning is volledig aangepast naar de specifieke woonwensen van de bewoners. Dit maakt ieder huis uniek.

Hoe werkt SelektHuis?

Heel simpel! Elke basismodel van SelektHuis kun je naar eigen wensen aanpassen. Verlengen, verbreden of verhogen? Geen probleem! Ook kun je de woning een jaren 30, landelijke, klassieke of moderne uitstraling geven. Door ons slimme bouwsysteem bouwen wij snel, voordelig, traditioneel én naar jouw woonsituatie.

Wat kost deze woning?

De prijs van deze woning is afhankelijk van de gemaakte keuzes:

Prijs basismodel + persoonlijke wensen  = Aanneemssom.
De bewoners van de woning van jouw keuze zijn gestart met het basismodel Eiger

SelektHuis, wat kosten een woning, prijzen selekthuis, kosten selekthuis, prijslijst selekthuis

 

Het basismodel is verder aangekleed met persoonlijke woonwensen:

 • Woning verbreed en verlengd naar 8.02 x 11.18 m1
 • Keramische dakpannen
 • Aanbouw met kap
 • Luxe gevelstenen
 • Diverse kozijnstijl aanpassingen
 • Muurplaatverhoging
 • Aanpassing in dakhelling
 • Vide
 • Dakraam
 • Luifel

De prijs van deze woning is € 255.600,- (basis) + € 97.000,- (opties) = € 352.600,- incl. btw.*
Denk je ook aan de bijkomende kosten? De keuken, eventueel heiwerk, leges- en aansluitkosten zijn niet opgenomen in bovengenoemde prijzen.

Flexibel
Natuurlijk zijn alle onderdelen van deze woning ook naar jouw wensen om te zetten. Heb je een kleiner budget en kun je veel zelf? Dan is casco bouwen een oplossing. Heb je meer ruimte nodig? Dan kunnen wij deze woningstijl ook toepassen op een groter basismodel. Wil je toekomstgericht wonen? Dan kunnen wij de badkamer en slaapkamer naar beneden verplaatsen. En zo zijn de mogelijkheden eindeloos!

De volgende stap naar jouw droomhuis
Heb je onze SelektLiving al gezien? Boordevol informatie & inspiratie.
Vraag ‘m aan!

We wensen je heel veel succes met jouw nieuwbouwplannen! Hiermee helpen we je natuurlijk graag.

*Wijzigingen en typefouten voorbehouden.


logo-largeSelektHuis 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven