Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Moderne vrijstaande woning

Onder deze prachtige moderne woning gaat een Matterhorn schuil. Door de aangepaste dakhelling, vergrootte overstekken, moderne kozijnaanpassingen en luxe materialen is het droomhuis van deze familie werkelijkheid geworden. Een belangrijke wens van de familie was een toekomstgerichte woning. Hierdoor is er in de uitbouw een slaapkamer met badruimte gerealiseerd. Zo kunnen zij elke morgen vanuit hun bed genieten van het uitzicht op de tuin. Wie wil dat nou niet?

Toch blijft er voldoende ruimte over voor een royale open woonkamer met leefkeuken. Op de verdieping zijn door de muurplaatverhoging nog 2 ruime slaapkamers en badkamer gesitueerd.

Eigen stijl

Wat de woning vooral bijzonder maakt, is de moderne uitstraling. De opdrachtgevers hebben samen met de adviseur en de ontwerper een prachtige woning gerealiseerd, die echt uniek is. Het is namelijk het totaalplaatje van basismodel, moderne uitstraling, binnenindeling en materiaalkeuze die dit droomhuis uniek maken. Helemaal aangepast naar de woonwensen van de bewoners.

Basismodel Matterhorn

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Een Matterhorn in moderne stijl. Voor onze opdrachtgevers, hebben we de Matterhorn voorzien van een berging met aanbouw. In deze aanbouw zijn de slaapkamer en badkamer gerealiseerd. Samen met de andere aanpassingen die de opdrachtgevers hebben gedaan ten opzichte van het basismodel, is deze prachtige moderne seniorenwoning ontstaan.

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Matterhorn
  • Levensloopbestendig
  • Garage met aanbouw
  • Bijzondere kozijnaanpassingen in moderne stijl

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven