Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Moderne vrijstaande woning

Onder deze prachtige moderne woning gaat een Matterhorn schuil. Door de aangepaste dakhelling, vergrootte overstekken, moderne kozijnaanpassingen en luxe materialen is het droomhuis van deze familie werkelijkheid geworden. Een belangrijke wens van de familie was een toekomstgerichte woning. Hierdoor is er in de uitbouw een slaapkamer met badruimte gerealiseerd. Zo kunnen zij elke morgen vanuit hun bed genieten van het uitzicht op de tuin. Wie wil dat nou niet?

Toch blijft er voldoende ruimte over voor een royale open woonkamer met leefkeuken. Op de verdieping zijn door de muurplaatverhoging nog 2 ruime slaapkamers en badkamer gesitueerd.

Eigen stijl

Wat de woning vooral bijzonder maakt, is de moderne uitstraling. De opdrachtgevers hebben samen met de adviseur en de ontwerper een prachtige woning gerealiseerd, die echt uniek is. Het is namelijk het totaalplaatje van basismodel, moderne uitstraling, binnenindeling en materiaalkeuze die dit droomhuis uniek maken. Helemaal aangepast naar de woonwensen van de bewoners.

Basismodel Matterhorn

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Een Matterhorn in moderne stijl. Voor onze opdrachtgevers, hebben we de Matterhorn voorzien van een berging met aanbouw. In deze aanbouw zijn de slaapkamer en badkamer gerealiseerd. Samen met de andere aanpassingen die de opdrachtgevers hebben gedaan ten opzichte van het basismodel, is deze prachtige moderne seniorenwoning ontstaan.

 • Matterhorn
 • Levensloopbestendig
 • Garage met aanbouw
 • Bijzondere kozijnaanpassingen in moderne stijl

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer

Informatie & Prijzen

Wil je meer weten over deze specifieke woning? Vul dan onderstaande gegevens in en je ontvangt van ons een email met meer informatie over het basismodel, de bouwstijl en de aanpassingen die zijn gedaan om tot dit resultaat te komen.

Woningzoeker informatie en prijzen aanvraag

De woning van jouw keuze is een laagbouw woning met een moderne bouwstijl.

Hoe werkt SelektHuis?

Heel simpel! Elke basismodel van SelektHuis kun je naar eigen wensen aanpassen. Verlengen, verbreden of verhogen? Geen probleem! Ook kun je de woning een jaren 30, landelijke, klassieke of moderne uitstraling geven. Door ons slimme bouwsysteem bouwen wij snel, voordelig, traditioneel én naar jouw woonsituatie.

Wat kost deze woning?

De prijs van deze woning is afhankelijk van de gemaakte keuzes:

Prijs basismodel + persoonlijke wensen  = Aanneemsom.
De bewoners van de woning van jouw keuze zijn gestart met het basismodel Matterhorn.

SelektHuis, huis bouwen, opgeleverde woning, selekthuis prijzen, cascowoning, casco bouwen, cascobouw, cascohuis, goedkoop bouwen, budget bouwen

Het basismodel is verder aangekleed met persoonlijke woonwensen:

 • Basisafmeting vergroot
 • Geïsoleerde aanbouw met berging en extra woonruimte
 • Muurplaatverhoging
 • Aangepaste dakhelling
 • Vergrootte overstekken
 • Platte keramische dakpan
 • Overkapping
 • Kozijnaanpassingen in moderne stijl
 • Gemetselde tuinmuur
 • Modern gevelstucwerk en luxe gevelsteen
 • Luxere binnenafwerking
 • Badkamer in eigen beheer

De prijs van deze woning is € 274.900,- (basis) + € 101.500,- (opties) = € 376.400,- incl. btw.*
Denk je ook aan de bijkomende kosten? De keuken, eventueel heiwerk, leges- en aansluitkosten zijn niet opgenomen in bovengenoemde prijzen.

Flexibel
Natuurlijk zijn alle onderdelen van deze woning ook naar jouw wensen om te zetten. Heb je een kleiner budget en kun je veel zelf? Dan is casco bouwen een oplossing. Heb je meer ruimte nodig? Dan kunnen wij deze woningstijl ook toepassen op een groter basismodel. En zo zijn de mogelijkheden eindeloos!

De volgende stap naar jouw droomhuis
Heb je onze SelektLiving al gezien? Boordevol informatie & Inspiratie.
Vraag ‘m aan!

We wensen je veel succes met jouw bouwplannen en helpen je natuurlijk graag verder!

*Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

 

logo-largeSelektHuis 

 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven