Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Laagbouw Landelijke bouwstijl

SelektHuis is met de opdrachtgevers om tafel gaan zitten om tot de uitwerking te komen van hun idéale woning! Het uitgangspunt is het basismodel Monte Viso geweest en van hieruit zijn er aanpassingen gedaan, die aansluiten op de woonwensen met als eindresultaat: het droomhuis van de opdrachtgevers.

Unieke stijl

De combinatie van de verschillende stijlen laten een overwegend landelijke bouwstijl zien, maar toch heeft deze Monte Viso ook jaren 30 elementen. Er zijn o.a. luiken geplaatst en roedes op het raam. Met een dakkapel en een uitbouw, voldoet deze woning helemaal aan de wensen van onze opdrachtgever. Met recht een huis voor het leven!

Basismodel Monte Viso

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

De aanpassingen die gedaan zijn op deze Monte Viso, zijn o.a. een verlenging, er is gekozen voor keramische dakpannen en gevels zijn wit gesausd. De woning heeft gemetselde oortjes onder de goten, zinken hemelwaterafvoeren en gemetselde raamdorpels.

 • Monte Viso
 • Landelijke bouwstijl
 • Uitbouw
 • Dakkapel met zadeldak
 • Luiken
 • Kozijnstijl aanpassingen

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer

Informatie & Prijzen

Wil je meer weten over deze specifieke woning? Vul dan onderstaande gegevens in en je ontvangt van ons een email met meer informatie over het basismodel, de bouwstijl en de aanpassingen die zijn gedaan om tot dit resultaat te komen.

Woningzoeker informatie en prijzen aanvraag

De woning van jouw keuze is een laagbouw woning met een landelijke bouwstijl. Deze woning is volledig aangepast naar de specifieke woonwensen van de bewoners. Dit maakt ieder huis uniek.

Hoe werkt SelektHuis?

Heel simpel! Elke basismodel van SelektHuis kun je naar eigen wensen aanpassen. Verlengen, verbreden of verhogen? Geen probleem! Ook kun je de woning een jaren 30, landelijke, klassieke of moderne uitstraling geven. Door ons slimme bouwsysteem bouwen wij snel, voordelig, traditioneel én naar jouw woonsituatie.

Wat kost deze woning?

De prijs van deze woning is afhankelijk van de gemaakte keuzes:

Prijs basismodel + persoonlijke wensen  = Aanneemssom.
De bewoners van de woning van jouw keuze zijn gestart met het basismodel Monte Viso.

SelektHuis, wat kosten een woning, prijzen selekthuis, kosten selekthuis, prijslijst selekthuis

 

Het basismodel is verder aangekleed met persoonlijke woonwensen:

 • Woning verlengd met 1.20m
 • Keramische dakpannen
 • Gevels witgesausd
 • Diverse kozijnstijl aanpassingen
 • Gevelluiken
 • Gemetselde oortjes onder goten
 • Dakkapel met zadeldak
 • Zinken HWA
 • Gemetselde raamdorpels

De prijs van deze woning is € 303.800,- (basis) + € 41.200,- (opties) = € 345.000,- incl. btw.*
Denk je ook aan de bijkomende kosten? De keuken, eventueel heiwerk, leges- en aansluitkosten zijn niet opgenomen in bovengenoemde prijzen.

Flexibel
Natuurlijk zijn alle onderdelen van deze woning ook naar jouw wensen om te zetten. Heb je een kleiner budget en kun je veel zelf? Dan is casco bouwen een oplossing. Heb je meer ruimte nodig? Dan kunnen wij deze woningstijl ook toepassen op een groter basismodel. Wil je toekomstgericht wonen? Dan kunnen wij de badkamer en slaapkamer naar beneden verplaatsen. En zo zijn de mogelijkheden eindeloos!

De volgende stap naar jouw droomhuis
Heb je onze SelektLiving al gezien? Boordevol informatie & inspiratie.
Vraag ‘m aan!

We wensen je heel veel succes met jouw nieuwbouwplannen! Hiermee helpen we je natuurlijk graag.

*Wijzigingen en typefouten voorbehouden.


logo-largeSelektHuis 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven