Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Laagbouw Landelijke bouwstijl

SelektHuis is met de opdrachtgevers om tafel gaan zitten om tot de uitwerking te komen van hun idéale woning! Het uitgangspunt is het basismodel Monte Viso geweest en van hieruit zijn er aanpassingen gedaan, die aansluiten op de woonwensen met als eindresultaat: het droomhuis van de opdrachtgevers.

Unieke stijl

De combinatie van de verschillende stijlen laten een overwegend landelijke bouwstijl zien, maar toch heeft deze Monte Viso ook jaren 30 elementen. Er zijn o.a. luiken geplaatst en roedes op het raam. Met een dakkapel en een uitbouw, voldoet deze woning helemaal aan de wensen van onze opdrachtgever. Met recht een huis voor het leven!

Basismodel Monte Viso

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

De aanpassingen die gedaan zijn op deze Monte Viso, zijn o.a. een verlenging, er is gekozen voor keramische dakpannen en gevels zijn wit gesausd. De woning heeft gemetselde oortjes onder de goten, zinken hemelwaterafvoeren en gemetselde raamdorpels.

  • Monte Viso
  • Landelijke bouwstijl
  • Uitbouw
  • Dakkapel met zadeldak
  • Luiken
  • Kozijnstijl aanpassingen

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer

Informatie & Prijzen

Wil je meer weten over deze specifieke woning? Vul dan onderstaande gegevens in en je ontvangt van ons een email met meer informatie over het basismodel, de bouwstijl en de aanpassingen die zijn gedaan om tot dit resultaat te komen.

Wat kost deze woning?