Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Een klassieke nieuwbouw herenhuis

Klassiek is deze nieuwbouw herenhuis zeker te noemen! De Breithorn biedt veel ruimte op alle verdiepingen. Op de begane grond kun je hierdoor een grote woonruimte creëren met een open leefkeuken. Op de eerste verdieping is er ruimte voor voldoende slaapkamers, waardoor de tweede verdieping ingericht kan worden als hobbykamer bijvoorbeeld. Natuurlijk is SelektHuis ook hier flexibel met de indeling. Heeft u liever de woonruimte afgesloten middels een muur of ensuite deuren, dan is ook dat geen probleem!

Eigen stijl

Een herenhuis met statigheid, maar ook zeker met vele details. De opdrachtgevers hebben gekozen voor verschillende raampartijen, waaronder een ovale vorm aan de voorzijde met roedeverdeling. Aan de achterzijde is er een moderne overkapping geplaatst. Hiermee kunnen de opdrachtgevers het buitengevoel optimaal beleven.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Voor de familie Oogink hebben we de woning verbreed en een luxere gevelsteen toegepast. De Breithorn heeft een stolpdak met keramische dakpannen en getimmerde dakgoten met sierlijsten. Met zinken hemelwaterafvoeren, een risaliet, gemetselde raamdorpels, een luifel bij de entree en kunststof kozijnen, zijn er al flink wat aanpassingen gedaan.

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Breithorn
  • Herenhuis
  • Klassieke bouwstijl
  • Diversiteit in raampartijen
  • Roedeverdeling
  • Moderne overkapping
  • Geïsoleerde garage met carport

Klassieke bouwstijl

De klassieke bouwstijl maakt een huis charmant ent tijdloos, waardoor het al jaren een grote favoriet van veel mensen is. De sierlijke en statige woningen van deze traditionele bouw spreken dan ook velen erg aan. Meer weten over klassieke bouwstijl?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven