px

Notariswoning: Stijlvol & klassiek

Een stijlvolle en klassieke uitvoering van onze Bergamo. De notariswoning kenmerkt zich door de prachtige contrasten in materiaal en kleurgebruik. De zwarte luiken steken af tegen de robuuste kleur van de steen en de lichte kozijnen en sierlijst van het dakgoot. Alles echter in complete symmetrie. Niet onbelangrijk is ook de keuze van de dakpannen, die perfect past bij de sfeer van het huis.

Eigen stijl

Naast de stijlvolle details, hebben de opdrachtgevers gekozen voor een dubbele entree en subtiele dakkapellen. De dakkappellen geven net iets meer ruimte op de bovenverdieping en geeft de Bergamo een heel ander aanzicht. De grote plantenbakken in de voortuin, voorzien van een klassieke stenen muur, maken het plaatje compleet.

Wist je dat?

SelektHuis specialisten in huis heeft, die doorlopend bezig zijn met de nieuwste ontwikkelingen en de toepassingen hiervan binnen de bouwsector? Deze specialisten zorgen ervoor dat SelektHuis gebruik maakt van alle voordelen die deze ontwikkelingen met zich meebrengen op het gebied van wet- en regelgeving of materiaal.

In de basis:

De Bergamo is een woning die zich zeker leent voor de wat 'oudere' levensgenieter. De begane grond is ruim opgezet en bevat standaard een slaap- en badkamer. In de basis  heeft de woning een afmeting van 8950 x 13150 met een inhoud van 639 m3. De gemiddelde bouwtijd sleutelklaar is 15-17 weken.

Bij uw woning, staan uw wensen centraal

Het is uiteraard mogelijk om vanuit de basis aanpassingen te doen, denk aan het versmallen, verbreden of verhogen van uw woning. U kunt er voor kiezen om ook slaapkamers en een badkamer op de bovenverdieping te plaatsen, zodat er voldoende ruimte is voor gasten of logerende (klein)kinderen.

Ook wat voor u?

Bekijk de Bergamo in een andere stijl of bekijk 1 van onze andere basistypes in dezelfde stijl!

Uw SelektVestiging