px

Riante hoogbouw met de Lugano

Een moderne hoogbouw woning als de Lugano is de oplossing, wanneer u beschikt over een smalle kavel maar wel veel ruimte nodig hebt! Naast de begane grond, beschikt u over 2 bovenverdiepingen, waar de indeling flexibel is. Zo kunt u zelfs op een smalle kavel een droomhuis realiseren met een groot gezin.

Eigen stijl

De opdrachtgevers van deze Lugano hebben de woning verlengd door middel van een erker. Een ander voordeel van deze erker is dat er extra veel licht binnenkomt. Verder is er nog ruimte geweest om de woning uit te breiden met een garage.  Deze woning is geheel naar de smaak van de bewoners op traditionele wijze gebouwd met een mooie rode kleur gevelsteen, grijze dakpannen en een lichte kleur op de kozijnen met roedeverdeling op de ramen. Zij hebben niet bewust gekozen voor 1 stijl, maar voor de elementen die zij graag terug wilden zien komen in hun eigen droomwoning!

Wist je dat?

SelektHuis specialisten in huis heeft, die doorlopend bezig zijn met de nieuwste ontwikkelingen en de toepassingen hiervan binnen de bouwsector? Deze specialisten zorgen ervoor dat SelektHuis gebruik maakt van alle voordelen die deze ontwikkelingen met zich meebrengen op het gebied van wet- en regelgeving of materiaal.

In de basis:

De Lugano is een woning die vooral tot zijn recht komt op een smalle kavel. Zo heeft u voldoende ruimte voor al uw wensen! In de basis  heeft de woning een afmeting van 6550 x 10150 met een inhoud van 517 m3. De gemiddelde bouwtijd sleutelklaar is 15-17 weken.

Bij uw woning, staan uw wensen centraal

SelektHuis gaat samen met u de uitdaging aan om het huis van uw dromen te bouwen. Wij adviseren u in uw keuzes voor materiaal en details en mogelijkheden met betrekking tot verbreden, versmallen, verlengen of aanbouwen. Denk bijvoorbeeld aan een erker of veranda. Of wat de kleur gevelsteen kan doen in combinatie met de dakpannen.

Ook wat voor u?

Bekijk de Lugano in een andere stijl of bekijk 1 van onze andere basistypes in dezelfde stijl!

Uw SelektVestiging