px

Een ruime woning met klassieke details!

Deze prachtige klassieke woning heeft alle ruimte voor een groot gezin. De bewoners hebben hun ideale woning gevonden in de Monte Titano. Deze is aangepast op de wensen van de familie door de binnen indeling aan te passen op veel slaapkamers. Verder heeft de woning vele klassieke details die de woning afmaken!

Eigen stijl

Onder deze woning gaat het basismodel Monte Titano schuil. De familie Odijk heeft met extra details en comfortabele afwerking het huis eigen gemaakt.

Wist je dat?

SelektHuis heel flexibel is? Onze woningtypes zijn vanuit een basis uitgangspunt aan te passen naar uw specifieke wensen. Alle woningen zijn vrij in te delen en flexibel in maatvoering. Wij bouwen geen gewone huizen, wij bouwen úw droomhuis!

In de basis:

De Monte Titano is ideaal voor u wanneer u heel ruimte zoekt in uw nieuw te bouwen huis. De woning heeft in de basis al een statig karakter door de stolpkap, hoge gootlijn en twee etages. Zo ontstaat er een een inhoud van 778 m3 inhoud. Deze inhoud kunt u vrij indelen. We hebben al een opzetje gedaan, maar hier kunt u met veel vrijheid in schuiven. Zo ontstaat er voldoende leefruimte om heerlijk te kunnen wonen.  In de basis  heeft de woning een afmeting van 8350 x 11950.  Wilt u dit huis bouwen? Hou dan rekening met een bouwtijd van 15-17 weken voor een sleutelklare afwerking.

Bij uw woning, staan uw wensen centraal

Het is uiteraard mogelijk om vanuit het basismodel aanpassingen te doen. Zo kunt u kiezen voor een eigen bouwstijl om kunt u de woning aankleden met rijke details. Maar u kunt ook de afmetingen wijzigen! Met dit slimme bouwsysteem bouwen we snel, traditioneel én betaalbaar het huis van uw dromen.

Ook wat voor u?

Bekijk de Monte Titano in een andere stijl of bekijk 1 van onze andere basistypes in dezelfde stijl!

Uw SelektVestiging