Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Een woning met ruimte voor hobby’s

De bewoners, een gezin met kinderen, wilden graag voor iedereen een ruimte. Samen met onze ontwerper en adviseur hebben zij hun wensen naar een schets vertaald en daarna deze mooie woning laten bouwen.

Eigen stijl

Het is een royale woning geworden met als basis woningtype Breithorn. Aan ieder gezinslid is gedacht; zo is er een ruime open keuken met eethoek, een aparte speelkamer voor de kinderen en via een vaste trap is de zolderverdieping te bereiken waar zich een ruime hobbykamer bevindt. Deze verdieping biedt in de toekomst ruimte voor nog twee slaapkamers of kan blijven functioneren als hobbykamer.

Basismodel Breithorn

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

In Apeldoorn staat deze indrukwekkende Breithorn, waarvan de basis is verbreed. Er is een stolpdak geplaatst met keramische dakpannen en getimmerde goten en sierlijsten.  Daarnaast zijn er  zinken hemelwaterafvoeren geplaatst en is de berging geïsoleerd. De woning heeft een risaliet met zadeldak, diverse kozijnstijl aanpassingen en hardstenen raamdorpels en spekband. Ook de serre is geïsoleerd en de woning heeft een luifel boven de entree.

  • Breithorn
  • Klassieke bouwstijl
  • Veranda
  • Dakkapel
  • Hobbykamer
  • Luxere gevelsteen

Klassieke bouwstijl

De klassieke bouwstijl maakt een huis charmant ent tijdloos, waardoor het al jaren een grote favoriet van veel mensen is. De sierlijke en statige woningen van deze traditionele bouw spreken dan ook velen erg aan. Meer weten over klassieke bouwstijl?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer

Informatie & Prijzen

Wil je meer weten over deze specifieke woning? Vul dan onderstaande gegevens in en je ontvangt van ons een email met meer informatie over het basismodel, de bouwstijl en de aanpassingen die zijn gedaan om tot dit resultaat te komen.

Wat kost deze woning?