Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Onze visie op Saksisch wonen

Wanneer je niet op zoek bent naar een standaard vrijstaande woning en je hebt een kavel in een prachtige landelijke omgeving, dan is de Saksische bouwstijl een sfeervolle optie. De combinatie van materialen en details maken het huis tot een uniek droomhuis. De basis voor deze woning is de Monte Viso en vanwege de ruime basisinhoud een erg gewild model. Het leent zich zeer goed voor diverse indelingen.

Eigen stijl

De Monte Viso is aangekleed met een luxe gevelsteen en gemetselde raamdorpsels. De gemetselde oortjes complementeren het metselwerk. Er is geschilderd red-ceder windveren toegepast op de topgevels en er zijn sierklossen geplaatst aan beide kopse kanten van de woning onder het overstek. De uitbouw is afgewerkt met fijne bezaagde onbehandelde eieken delen. Dit alles maakt het tot het droomhuis dat het is voor onze opdrachtgevers.

Basismodel Monte Viso

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Er zijn windveren t.p.v. de topgevels geplaatst, de woning is verlengd en er zijn luxere gevelstenen toegepast. De topgevels zijn voorzien van sierklossen en hardhouten makelaar. De aanbouw is geïsoleerd en er zijn diverse kozijnstijl aanpassingen gedaan. Er is een gestucte plint rond het maaiveld en er zijn zinken hemelwaterafvoeren geplaatst.

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Monte Viso
  • Boerderij
  • Keramische dakpannen
  • Gemetselde raamdorpels
  • Gemetselde oortjes
  • Veranda

Landelijke bouwstijl

De landelijke bouwstijl van nu kenmerkt zich door het gebruik van traditionele designs, nostalgische aankleding en verrassende vormen. De historische waarde van deze landelijke bouwstijl is dan ook tijdens het ontwerpen van jouw droomhuis cruciaal. Natuurlijk zullen ook alle moderne eisen waaraan een huis van tegenwoordig moet voldoen zeker aanwezig zijn. Meer weten over de landelijke bouwstijl?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven