px

Scandinavische woning: sfeervol

Wanneer je niet op zoek bent naar een standaard vrijstaande woning en je hebt een kavel in een prachtige landelijke omgeving, dan is de Saksische bouwstijl een sfeervolle optie. De combinatie van materialen en details maken het huis tot een uniek droomhuis. De basis voor deze woning is de Monte Viso en vanwege de ruime basisinhoud een erg gewild model. Het leent zich zeer goed voor diverse indelingen.

Eigen stijl

De Monte Viso is aangekleed met een luxe gevelsteen en gemetselde raamdorpsels. De gemetselde oortjes complementeren het metselwerk. Er is geschilderd red-ceder windveren toegepast op de topgevels en er zijn sierklossen geplaatst aan beide kopse kanten van de woning onder het overstek. De uitbouw is afgewerkt met fijne bezaagde onbehandelde eieken delen. Dit alles maakt het tot het droomhuis dat het is voor onze opdrachtgevers.

Wist je dat?

SelektHuis een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft door ons slimme bouwsysteem? In ons bouwsysteem combineren we traditionele bouw met prefab elementen. Dit zorgt ervoor wat SelektHuis zowel snel als kwalitatief hoogwaardig kan bouwen. Daarnaast hebben we ook goed nagedacht over de logistiek en het verwerken van de afval. Dat bespaart voor het milieu, maar ook in de portemonnee! 

In de basis:

Het basismodel Monte Viso is een ruime woning dat zich prima leent voor diverse indelingen. Ook dit basismodel is volledig aan te kleden in een eigen uniek bouwstijl. Deze laagbouwwoning  heeft een afmeting van 8,95 bij 13,15 meter. De ruim opgezette woning heeft een standaard inhoud van 733 mᶟ.

Bij uw woning, staan uw wensen centraal

Natuurlijk is het mogelijk om vanuit de basis aanpassingen te doen, denk aan het versmallen, verbreden of verhogen van uw woning. Maar u kunt ook denken aan een compleet eigen bouwstijl of enkele mooie details en elementen. De gemiddelde bouwtijd sleutelklaar is 15-17 weken.

Ook wat voor u?

Bekijk de Monte Viso in een andere stijl of bekijk 1 van onze andere basistypes in dezelfde stijl!

Uw SelektVestiging