Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Schuurwoning bouwen

Basismodel Trentino is onze visie op een schuurwoning. Dit basismodel heeft vergelijkbare afmetingen met basismodel Monte Viso, maar is heel anders aangekleed. De Trentino is standaard al rijk uitgevoerd, waardoor het de landelijk, moderne uitstraling in de basis al mee krijgt.

Eigen stijl

Dit basismodel beviel onze opdrachtgevers eigenlijk al zo goed, dat er geen aanpassingen gedaan zijn in de stijlelementen. Ze hebben wel de indeling aangepast en extra zonnepanelen laten plaatsen.

Basismodel Trentino

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

De Trentino is in de basis al heel compleet. Wel zijn er extra zonnepanelen geplaatst om zelfvoorzienend te kunnen zijn in het energieverbruik.

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Trentino
  • Schuurwoning
  • Gevelbekleding
  • Extra zonnepanelen

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven