Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Casco schuurwoning

Onder deze schuurwoning schuilt het basismodel Monte Viso. Dit basismodel kan in elk gewenst jasje worden gegoten. De opdrachtgevers van deze Monte Viso kozen voor een sobere uitvoering waarin veel warme elementen zijn toegevoegd. De Monte Viso is een erg ruime gezinswoning en kan naar wens ingedeeld worden. Door de keuze voor een schuurwoning hoorde hier ook een onconventionele indeling bij met een trap midden in de ruimte.

Eigen stijl

Naast de eigen stijl die de opdrachtgevers toepasten op de Monte Viso kozen zij voor een casco uitvoering. Dit bood hen het voordeel dat ze zelf de afwerking konden doen op hun eigen tempo. Door deze aanpak ontstond het droomhuis van de familie!

Basismodel Monte Viso

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

De Monte Viso is een ware kameleon. Door het neutrale uiterlijk van het basismodel zijn vele variaties mogelijk. Voor deze woning is gekozen om de woning het karakter van een schuurwoning te geven. Enkel door het toepassen van eiken gebinten, donkere gevelstenen, strakke keramische dakpannen en grote glaspartijen is deze stijl ontstaan. Verder is de woning verlengd met maar liefst 1,20 m en is de kap flauwer gemaakt voor een laag, uitgestrekt en landelijk effect.

 • Monte Viso
 • Schuurwoning
 • Eiken gebinten
 • Grote raampartijen
 • Platte keramische pan

Schuurwoning Eiken Gebinten

Basismodel Monte Viso

Het viel ons op hoeveel vrijheid je in het ontwerp hebt en hoe dicht ze bij ons oorspronkelijke ontwerp zijn gekomen. We zijn nu nog wel blijer dan met het plan waarmee we naar SelektHuis toe gingen.

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer

Informatie & Prijzen

Wil je meer weten over deze specifieke woning? Vul dan onderstaande gegevens in en je ontvangt van ons een email met meer informatie over het basismodel, de bouwstijl en de aanpassingen die zijn gedaan om tot dit resultaat te komen.

Woningzoeker informatie en prijzen aanvraag

De woning van jouw keuze is een laagbouw woning met een eigentijdse bouwstijl. Deze woning is volledig aangepast naar de specifieke woonwensen van de bewoners. Dit maakt ieder huis uniek.

Hoe werkt SelektHuis?

Heel simpel! Elke basismodel van SelektHuis kun je naar eigen wensen aanpassen. Verlengen, verbreden of verhogen? Geen probleem! Ook kun je de woning een jaren 30, landelijke, klassieke of moderne uitstraling geven. Door ons slimme bouwsysteem bouwen wij snel, voordelig, traditioneel én naar jouw woonsituatie.

Wat kost deze woning?

De prijs van deze woning is afhankelijk van de gemaakte keuzes:

Prijs basismodel + persoonlijke wensen  = Aanneemsom.
De bewoners van de woning van jouw keuze zijn gestart met het basismodel Monte Viso

Basismodel Monte Viso, huis bouwen, huis selekthuis, standaardhuis selekthuis, huis bouwen

Het basismodel is verder o.a. aangekleed met persoonlijke woonwensen:

 • Woning verlengen met 1,20 m
 • Dakhelling van 45 graden
 • Luxe metselwerk
 • Eiken gebinten in de gevels
 • Diverse kozijnaanpassingen inclusief hoekraamconstructie
 • Hefschuipui
 • Platte keramische dakpan
 • Schoorsteen

De prijs van deze woning casco is € 175.800,- (basis) + € 25.000,- (opties) = € 210.000,- incl. btw.*
Denk je ook aan de bijkomende kosten? Deze woning is gebouwd in een casco uitvoering. Het aftimmerwerk, schilderwerk, tegelwerk, sanitair, installatietechniek, keuken, eventueel heiwerk, leges- en aansluitkosten (en andere kosten) zijn niet opgenomen in bovengenoemde prijzen.

Flexibel
Natuurlijk zijn alle onderdelen van deze woning ook naar jouw wensen om te zetten. Heb je een kleiner budget en kun je veel zelf? Dan is casco bouwen een oplossing. Heb je meer ruimte nodig? Dan kunnen wij deze woningstijl ook toepassen op een groter basismodel. Wil je toekomstgericht wonen? Dan kunnen wij de badkamer en slaapkamer naar beneden verplaatsen. En zo zijn de mogelijkheden eindeloos!

Let op: deze mogelijkheden zijn grotendeels van toepassing op een Sleutelklaar woning. Wil je het verschil weten tussen deze verschillende afwerkingen, lees dan alles nog even door via deze link.

De volgende stap naar jouw droomhuis
Heb je onze SelektLiving al gezien? Boordevol informatie & inspiratie.
Vraag ‘m aan!

We wensen je heel veel succes en helpen je natuurlijk graag verder!

*Wijzigingen en typefouten voorbehouden.


logo-largeSelektHuis 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven