Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Let op: Ons kantoor is op Hemelvaartsdag (13 mei) en de vrijdag daarna (14 mei) gesloten. U kunt online een afspraakverzoek indienen of het gratis inspiratiemagazine de SelektLiving aanvragen. Maandag staan wij weer voor u klaar, fijne dagen gewenst!

Casco schuurwoning

Onder deze schuurwoning schuilt het basismodel Monte Viso. Dit basismodel kan in elk gewenst jasje worden gegoten. De opdrachtgevers van deze Monte Viso kozen voor een sobere uitvoering waarin veel warme elementen zijn toegevoegd. De Monte Viso is een erg ruime gezinswoning en kan naar wens ingedeeld worden. Door de keuze voor een schuurwoning hoorde hier ook een onconventionele indeling bij met een trap midden in de ruimte.

Eigen stijl

Naast de eigen stijl die de opdrachtgevers toepasten op de Monte Viso kozen zij voor een casco uitvoering. Dit bood hen het voordeel dat ze zelf de afwerking konden doen op hun eigen tempo. Door deze aanpak ontstond het droomhuis van de familie!

Basismodel Monte Viso

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

De Monte Viso is een ware kameleon. Door het neutrale uiterlijk van het basismodel zijn vele variaties mogelijk. Voor deze woning is gekozen om de woning het karakter van een schuurwoning te geven. Enkel door het toepassen van eiken gebinten, donkere gevelstenen, strakke keramische dakpannen en grote glaspartijen is deze stijl ontstaan. Verder is de woning verlengd met maar liefst 1,20 m en is de kap flauwer gemaakt voor een laag, uitgestrekt en landelijk effect.

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Monte Viso
  • Schuurwoning
  • Eiken gebinten
  • Grote raampartijen
  • Platte keramische pan

Schuurwoning Eiken Gebinten

Basismodel Monte Viso

Het viel ons op hoeveel vrijheid je in het ontwerp hebt en hoe dicht ze bij ons oorspronkelijke ontwerp zijn gekomen. We zijn nu nog wel blijer dan met het plan waarmee we naar SelektHuis toe gingen.

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven