Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Moderne Schuurwoning met rieten kap

De bewoners van deze woning hadden een droomhuis voor ogen! Met de hulp van de adviseur & de ontwerp en als basis woningtype Matterhorn is deze droom werkelijkheid geworden. Het huis werd een moderne, landelijke woning met een interieur en indeling geheel afgestemd op de woonwensen en persoonlijke situatie van de opdrachtgever!

Eigen stijl

Deze modern landelijke stijl die de bewoners kozen, wordt ook wel schuurwoning genoemd. Deze stijl is te herkennen aan verschillende detail: de flauwe dakhelling, strakke kozijnindeling en raampartijen. Maar ook de stoere uitstraling door het zinkwerk. Prachtig detail is dan nog het Franse balkon. Verder heeft de woning een rieten kap die het landelijke karakter benadrukt. Deze elementen zijn toegevoegd aan het basismodel Matterhorn. Zo werd ook dit huis uniek!

Basismodel Matterhorn

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Deze moderne schuurwoning is ontstaan vanuit het basismodel Matterhorn en verlengd & verbreed. Er is een verhoogde gootlijn toegepast, er is een dakkapel geplaatst en er is gekozen voor luxere gevelstenen. De bijkeuken is geïsoleerd en afgewerkt met duurzame bekleding. Naast diverse kozijnstijl aanpassingen, zijn de terrasdeuren voorzien van zijlichten en zijn er 2 hoekramen geplaatst.

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Matterhorn
  • Landelijke bouwstijl
  • Modern
  • Rieten kap
  • Frans balkon
  • Zinkwerk

Landelijke bouwstijl

De landelijke bouwstijl van nu kenmerkt zich door het gebruik van traditionele designs, nostalgische aankleding en verrassende vormen. De historische waarde van deze landelijke bouwstijl is dan ook tijdens het ontwerpen van jouw droomhuis cruciaal. Natuurlijk zullen ook alle moderne eisen waaraan een huis van tegenwoordig moet voldoen zeker aanwezig zijn. Meer weten over de landelijke bouwstijl?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven