Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Moderne Schuurwoning met rieten kap

De bewoners van deze woning hadden een droomhuis voor ogen! Met de hulp van de adviseur & de ontwerp en als basis woningtype Matterhorn is deze droom werkelijkheid geworden. Het huis werd een moderne, landelijke woning met een interieur en indeling geheel afgestemd op de woonwensen en persoonlijke situatie van de opdrachtgever!

Eigen stijl

Deze modern landelijke stijl die de bewoners kozen, wordt ook wel schuurwoning genoemd. Deze stijl is te herkennen aan verschillende detail: de flauwe dakhelling, strakke kozijnindeling en raampartijen. Maar ook de stoere uitstraling door het zinkwerk. Prachtig detail is dan nog het Franse balkon. Verder heeft de woning een rieten kap die het landelijke karakter benadrukt. Deze elementen zijn toegevoegd aan het basismodel Matterhorn. Zo werd ook dit huis uniek!

Basismodel Matterhorn

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Deze moderne schuurwoning is ontstaan vanuit het basismodel Matterhorn en verlengd & verbreed. Er is een verhoogde gootlijn toegepast, er is een dakkapel geplaatst en er is gekozen voor luxere gevelstenen. De bijkeuken is geïsoleerd en afgewerkt met duurzame bekleding. Naast diverse kozijnstijl aanpassingen, zijn de terrasdeuren voorzien van zijlichten en zijn er 2 hoekramen geplaatst.

 • Matterhorn
 • Landelijke bouwstijl
 • Modern
 • Rieten kap
 • Frans balkon
 • Zinkwerk

Landelijke bouwstijl

De landelijke bouwstijl van nu kenmerkt zich door het gebruik van traditionele designs, nostalgische aankleding en verrassende vormen. De historische waarde van deze landelijke bouwstijl is dan ook tijdens het ontwerpen van jouw droomhuis cruciaal. Natuurlijk zullen ook alle moderne eisen waaraan een huis van tegenwoordig moet voldoen zeker aanwezig zijn. Meer weten over de landelijke bouwstijl?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer

Informatie & Prijzen

Wil je meer weten over deze specifieke woning? Vul dan onderstaande gegevens in en je ontvangt van ons een email met meer informatie over het basismodel, de bouwstijl en de aanpassingen die zijn gedaan om tot dit resultaat te komen.

Woningzoeker informatie en prijzen aanvraag

De woning van jouw keuze is een laagbouw woning met een eigentijdse landelijke bouwstijl. Deze woning is volledig aangepast naar de specifieke woonwensen van de bewoners. Dit maakt ieder huis uniek.

Hoe werkt SelektHuis?

Heel simpel! Elke basismodel van SelektHuis kun je naar eigen wensen aanpassen. Verlengen, verbreden of verhogen? Geen probleem! Ook kun je de woning een jaren 30, landelijke, klassieke of moderne uitstraling geven. Door ons slimme bouwsysteem bouwen wij snel, voordelig, traditioneel én naar jouw woonsituatie.

Wat kost deze woning?

De prijs van deze woning is afhankelijk van de gemaakte keuzes:

Prijs basismodel + persoonlijke wensen  = Aanneemssom.
De bewoners van de woning van jouw keuze zijn gestart met het basismodel Matterhorn.

Het basismodel is verder aangekleed met persoonlijke woonwensen:

 • Woning verlengd en verbreed
 • Rieten dak
 • Verhoogde gootlijn (25cm)
 • Dakkapel
 • Luxere gevelstenen
 • Geïsoleerde berging/bijkeuken
 • Berging/bijkeuken afgewerkt met duurzame gevelbekleding
 • Diverse kozijnstijl aanpassingen
 • Terrasdeuren voorzien van zijlichten
 • Frans balkon
 • Zinken afwerking rondom frans balkon en dakkapel
 • 2 hoekramen
 • Hardstenen raamdorpels

De prijs van deze woning is €274.900,- (basis) + € 124.500,- (opties) = € 399.400,- incl. btw.*
Denk je ook aan de bijkomende kosten? De keuken, eventueel heiwerk, leges- en aansluitkosten zijn niet opgenomen in bovengenoemde prijzen..

Flexibel
Natuurlijk zijn alle onderdelen van deze woning ook naar jouw wensen om te zetten. Heb je een kleiner budget en kun je veel zelf? Dan is casco bouwen een oplossing. Heb je meer ruimte nodig? Dan kunnen wij deze woningstijl ook toepassen op een groter basismodel. Wil je toekomstgericht wonen? Dan kunnen wij de badkamer en slaapkamer naar beneden verplaatsen. En zo zijn de mogelijkheden eindeloos!

De volgende stap naar jouw droomhuis
Heb je onze SelektLiving al gezien? Boordevol informatie & inspiratie.
Vraag ‘m aan!

We wensen je heel veel succes met jouw nieuwbouwplannen! Hiermee helpen we je natuurlijk graag.

*Wijzigingen en typefouten voorbehouden.


logo-largeSelektHuis 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven