Moderne Schuurwoning met rieten kap

De bewoners van deze woning hadden een droomhuis voor ogen! Met de hulp van de adviseur & de ontwerp en als basis woningtype Matterhorn is deze droom werkelijkheid geworden. Het huis werd een moderne, landelijke woning met een interieur en indeling geheel afgestemd op de woonwensen en persoonlijke situatie van de opdrachtgever!

Eigen stijl

Deze modern landelijke stijl die de bewoners kozen, wordt ook wel schuurwoning genoemd. Deze stijl is te herkennen aan verschillende detail: de flauwe dakhelling, strakke kozijnindeling en raampartijen. Maar ook de stoere uitstraling door het zinkwerk. Prachtig detail is dan nog het Franse balkon. Verder heeft de woning een rieten kap die het landelijke karakter benadrukt. Deze elementen zijn toegevoegd aan het basismodel Matterhorn. Zo werd ook dit huis uniek!

Basismodel Matterhorn

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Deze moderne schuurwoning is ontstaan vanuit het basismodel Matterhorn en verlengd & verbreed. Er is een verhoogde gootlijn toegepast, er is een dakkapel geplaatst en er is gekozen voor luxere gevelstenen. De bijkeuken is geïsoleerd en afgewerkt met duurzame bekleding. Naast diverse kozijnstijl aanpassingen, zijn de terrasdeuren voorzien van zijlichten en zijn er 2 hoekramen geplaatst.

  • Matterhorn
  • Landelijke bouwstijl
  • Modern
  • Rieten kap
  • Frans balkon
  • Zinkwerk

Landelijke bouwstijl

De landelijke bouwstijl van nu kenmerkt zich door het gebruik van traditionele designs, nostalgische aankleding en verrassende vormen. De historische waarde van deze landelijke bouwstijl is dan ook tijdens het ontwerpen van jouw droomhuis cruciaal. Natuurlijk zullen ook alle moderne eisen waaraan een huis van tegenwoordig moet voldoen zeker aanwezig zijn. Meer weten over de landelijke bouwstijl?

Lopende projecten

Nieuwbouw Groenekan

Nieuwbouw Groenekan, dichtbij Utrecht is wonen in een fraaie landelijke omgeving met alle drukte van de grote stad op korte afstand. In Groenekan is een kleinschalig nieuwbouwproject bestaande uit 2…

Bekijk meer

Nieuwbouw Giethoorn

Altijd al een droomhuis willen hebben aan het water? Bekijk nieuwbouw Giethoorn. Giethoorn, ook wel ‘het Venetië van het Noorden’ genoemd staat bekend om zijn smalle grachtjes, bruggetjes . Pittoreske…

Bekijk meer

Nieuwbouw Land van Matena

Bent u één van de gelukkigen met een optie op of in het bezit van een kavel bij het project nieuwbouw Land van Matena? Ook SelektHuis bouwt mee aan deze…

Bekijk meer

Informatie & Prijzen aanvragen

Wil je meer informatie over deze woning?

Wat kost deze woning?