px

Kleine kavel? Klein huis!

Nou ja, klein…? Op een kleine kavel, of liever gezegd, smalle kavel zijn nog voldoende mogelijkheden voor uw droomhuis. Je kunt o.a. de hoogte in om toch nog de ruimte te creëren die u benodigd bent.  Deze Vallonet leent zich hier uitstekend voor. Denk bijvoorbeeld aan een dakkapel. Ook de indeling is flexibel in te delen, net als alle andere woningtypes van SelektHuis.

Eigen stijl

Deze Vallonet is in een Jaren ’30 jasje gegoten met landelijke details. Met de overstekende dakgoten, donkergroene luiken en gietijzeren elementen, hebben de opdrachtgevers het huis van hun dromen gekregen. Onze adviseur zal samen met u de verschillende stijlen bespreken om te komen tot een ontwerp dat uw persoonlijke stijl weergeeft en past bij uw levensstijl.

Wist je dat?

SelektHuis specialisten in huis heeft, die doorlopend bezig zijn met de nieuwste ontwikkelingen en de toepassingen hiervan binnen de bouwsector? Deze specialisten zorgen ervoor dat SelektHuis gebruik maakt van alle voordelen die deze ontwikkelingen met zich meebrengen op het gebied van wet- en regelgeving of materiaal.

In de basis:

De Vallonet is een woning die het maximale haalt uit een smalle kavel! Ondanks de beperkingen, toch een huis met veel ruimte verwezenlijken. In de basis  heeft de woning een afmeting van 6550 x 10150 met een inhoud van 421 m3. De gemiddelde bouwtijd sleutelklaar is 13-15 weken.

Bij uw woning, staan uw wensen centraal

Het is uiteraard mogelijk om vanuit de basis aanpassingen te doen, denk aan het versmallen, verbreden of verhogen van uw woning. Wanneer de kavel zich hier voor leent uiteraard.

Ook wat voor u?

Bekijk de Eiger in een andere stijl of bekijk 1 van onze andere basistypes in dezelfde stijl!

Uw SelektVestiging