Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Landelijk ontwerp met moderne details

Landelijk en ruim. Dat zijn de twee belangrijkste kenmerken van deze woning. De Bernina is op enkele punten aangepast zodat aan de binnenzijde extra veel ruimte ontstaat en aan de buitenzijde een statig karakter tot uiting komt. Zo hebben onze ontwerpers de woonwensen, de bouwstijl en de omgeving meegenomen in het ontwerp van de woning. Eerlijk en praktisch advies aan de hand van onze vakkennis en ervaring is daarbij kenmerkend. Deze optelsom werd uiteindelijk het droomhuis van de bewoners.

Eigen stijl

Deze woning heeft een landelijke stijl die nauw aansluit bij de landelijk en bosrijke omgeving van de woning. Toch zijn er enkele moderne details toegevoegd die de woning eigen én strak maken. Vooral de combinatie van donkere topgevels met het witte sauswerk drukt een flinke stempel op het karakter van de woning die doet denken aan de Blaricum stijl.

Basismodel Bernina

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

 

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Onder deze ruime gezinswoning huist een Bernina: het grootste T-kap basismodel in onze collectie. De indeling van de Bernina kan volledig worden aangepast naar wens van de klant. Dat is dan ook wat is gebeurd. De woning heeft een zee van ruimte op de verdieping gekregen door de aangepaste dakhelling in combinatie met de muurplaatverhoging. De woning is in grote vertrekken ingedeeld, waarbij oude wijsheden zijn meegenomen. Functioneel van binnenuit. Landelijk van buiten.

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Bernina
  • Gezinswoning
  • Landelijk
  • Wit gevelsauswerk
  • Donkere topgevel

Landelijke vrijstaande woning

De landelijke stijl kenmerkt zich door een nonchalante charme. Vintage details gecombineerd met houten accenten staan centraal. Meer weten over landelijke bouwstijl

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven