Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Landelijk ontwerp met moderne details

Landelijk en ruim. Dat zijn de twee belangrijkste kenmerken van deze woning. De Bernina is op enkele punten aangepast zodat aan de binnenzijde extra veel ruimte ontstaat en aan de buitenzijde een statig karakter tot uiting komt. Zo hebben onze ontwerpers de woonwensen, de bouwstijl en de omgeving meegenomen in het ontwerp van de woning. Eerlijk en praktisch advies aan de hand van onze vakkennis en ervaring is daarbij kenmerkend. Deze optelsom werd uiteindelijk het droomhuis van de bewoners.

Eigen stijl

Deze woning heeft een landelijke stijl die nauw aansluit bij de landelijk en bosrijke omgeving van de woning. Toch zijn er enkele moderne details toegevoegd die de woning eigen én strak maken. Vooral de combinatie van donkere topgevels met het witte sauswerk drukt een flinke stempel op het karakter van de woning die doet denken aan de Blaricum stijl.

Basismodel Bernina

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

 

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Onder deze ruime gezinswoning huist een Bernina: het grootste T-kap basismodel in onze collectie. De indeling van de Bernina kan volledig worden aangepast naar wens van de klant. Dat is dan ook wat is gebeurd. De woning heeft een zee van ruimte op de verdieping gekregen door de aangepaste dakhelling in combinatie met de muurplaatverhoging. De woning is in grote vertrekken ingedeeld, waarbij oude wijsheden zijn meegenomen. Functioneel van binnenuit. Landelijk van buiten.

 • Bernina
 • Gezinswoning
 • Landelijk
 • Wit gevelsauswerk
 • Donkere topgevel

Landelijke vrijstaande woning

De landelijke stijl kenmerkt zich door een nonchalante charme. Vintage details gecombineerd met houten accenten staan centraal. Meer weten over landelijke bouwstijl

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer

Informatie & Prijzen

Wil je meer weten over deze specifieke woning? Vul dan onderstaande gegevens in en je ontvangt van ons een email met meer informatie over het basismodel, de bouwstijl en de aanpassingen die zijn gedaan om tot dit resultaat te komen.

Woningzoeker informatie en prijzen aanvraag

De woning van jouw keuze is een laagbouw woning met een landelijke bouwstijl. Deze woning is volledig aangepast naar de specifieke woonwensen van de bewoners. Dit maakt ieder huis uniek.

Hoe werkt SelektHuis?

Heel simpel! Elke basismodel van SelektHuis kun je naar eigen wensen aanpassen. Verlengen, verbreden of verhogen? Geen probleem! Ook kun je de woning een jaren 30, landelijke, klassieke of moderne uitstraling geven. Door ons slimme bouwsysteem bouwen wij snel, voordelig, traditioneel én naar jouw woonsituatie.

Wat kost deze woning?

De prijs van deze woning is afhankelijk van de gemaakte keuzes:

Prijs basismodel + persoonlijke wensen  = Aanneemsom.
De bewoners van de woning van jouw keuze zijn gestart met het basismodel Bernina.

Het basismodel is verder aangekleed met persoonlijke woonwensen:

 • Rieten kap
 • Wit gevelsauswerk
 • Muurplaatverhoging 44 cm
 • Dakhelling van 55°
 • Diverse kozijnaanpassingen
 • Eiken topgevels
 • Twee dakkappelen
 • Schoorsteen
 • Twee dakramen

De prijs van deze woning sleutelklaar is € 381.200,- (basis) + € 105.000,- (opties) = € 486.200,- incl. btw.*
Denk je ook aan de bijkomende kosten? De keuken, eventueel heiwerk, leges- en aansluitkosten zijn niet opgenomen in bovengenoemde prijzen.

Flexibel
Natuurlijk zijn alle onderdelen van deze woning ook naar jouw wensen om te zetten. Heb je een kleiner budget en kun je veel zelf? Dan is casco bouwen een oplossing. Heb je meer ruimte nodig? Dan kunnen wij deze woningstijl ook toepassen op een groter basismodel. Wil je toekomstgericht wonen? Dan kunnen wij de badkamer en slaapkamer naar beneden verplaatsen. En zo zijn de mogelijkheden eindeloos!

De volgende stap naar jouw droomhuis
Heb je onze SelektLiving al gezien? Boordevol informatie & inspiratie.
Vraag ‘m aan!

We wensen je heel veel succes met jouw nieuwbouwplannen! Hiermee helpen we je natuurlijk graag.

*Wijzigingen en typefouten voorbehouden.


logo-largeSelektHuis 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven