Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Statige mantelzorgwoning

Een zee van ruimte heeft basismodel Mont Blanc. De hoog opgetrokken muren zorgen voor veel inhoud op de begane grond en de verdieping. In de basis is deze woning al erg luxe door de stolpkap, pionnen en statige voordeur. De Mont Blanc kan bovendien in zowel de lengte als breedte van de kavel geplaatst worden en leent zich goed voor alle verschillende bouwstijlen.

Eigen stijl

Het voornaamste uitgangspunt bij deze woning is natuurlijk geweest, dat het basismodel geschikt moest zijn voor dubbele bewoning. De opdrachtgevers waren specifiek op zoek naar een mantelzorgwoning. Samen met de adviseur zijn ze gaan kijken welk basismodel het beste passend was voor hun woonwensen & budget. Basismodel Mont Blanc is het geworden met flink wat aanpassingen om de woning een uniek, eigentijds en statige uitstraling te geven. Door de keuze voor een aanbouw, berging, serre en risaliet hebben ze nog meer ruimte gecreëerd. Een eigen uitstraling is ontstaan door toepassen van de kunststof rabatdelen, roedes, de vooruitstekende gevel (risaliet), de getimmerde overstekken, de verschillende metselverbanden en het frans balkon. De opdrachtgevers hebben als finishing touch een gevelteken laten plaatsen.

Basismodel Mont Blanc

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Er zijn veel aanpassingen gedaan om dubbele bewoning mogelijk te maken. Denk hierbij aan alle functionele ruimtes, zoals een toilet, badkamer. Er is een woningscheidende wand geplaatst en een extra ventilatiesysteem geplaatst.

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Mont Blanc
  • Risaliet
  • Serre
  • Aanbouw
  • Woningscheidende wand

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven