Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Statige notariswoning, klassiek wonen

De Monte Rosa is één van de basismodellen, die standaard een levensloopbestendige indeling heeft. Wanneer je voor dit basismodel kiest, is dit dus een weloverwogen keuze en hoeven er nagenoeg geen aanpassingen te zijn om van dit huis jouw droomhuis te maken. De woning leent zich het meest voor een klassieke bouwstijl en wordt vaak als notariswoning uitgevoerd.

Eigen stijl

Natuurlijk zijn er wel woonwensen geweest, die zijn toegepast op het basismodel. Naast de aanbouw met bijpassende stolpkap en dubbele garagedeuren, hebben ze gekozen voor een luxe voordeur met sierrooster en voordeuromlijsting, een roedeverdeling op het glas en een luxe gevelsteen met rollagen. Daarnaast hardhouten paneelluiken en een stenen tuinmuurtje met poortdeur. Dit samen maakt, dat deze woning de uitstraling heeft van een statige, klassieke notariswoning.

Basismodel Monte Rosa

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Er zijn slechts kleine aanpassingen gedaan op het basismodel, zoals keuze in materialen naar wens, het toepassen van meerdere dakkapellen en het plaatsen van luiken. Daarnaast is er een garage met stolpkap.

Wilt u meer informatie en de prijs van deze woning weten?
Vraag dan geheel vrijblijvend de inspiratiecalculatie aan middels de button hier onder. U ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox.

  • Monte Rosa
  • Klassieke bouwstijl
  • 3 Dakkapellen
  • Luiken
  • Aangebouwde geïsoleerde garage

Klassieke bouwstijl

De klassieke bouwstijl maakt een huis charmant ent tijdloos, waardoor het al jaren een grote favoriet van veel mensen is. De sierlijke en statige woningen van deze traditionele bouw spreken dan ook velen erg aan. Meer weten over klassieke bouwstijl?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven