Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Statige notariswoning, klassiek wonen

De Monte Rosa is één van de basismodellen, die standaard een levensloopbestendige indeling heeft. Wanneer je voor dit basismodel kiest, is dit dus een weloverwogen keuze en hoeven er nagenoeg geen aanpassingen te zijn om van dit huis jouw droomhuis te maken. De woning leent zich het meest voor een klassieke bouwstijl en wordt vaak als notariswoning uitgevoerd.

Eigen stijl

Natuurlijk zijn er wel woonwensen geweest, die zijn toegepast op het basismodel. Naast de aanbouw met bijpassende stolpkap en dubbele garagedeuren, hebben ze gekozen voor een luxe voordeur met sierrooster en voordeuromlijsting, een roedeverdeling op het glas en een luxe gevelsteen met rollagen. Daarnaast hardhouten paneelluiken en een stenen tuinmuurtje met poortdeur. Dit samen maakt, dat deze woning de uitstraling heeft van een statige, klassieke notariswoning.

Basismodel Monte Rosa

Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

Badkamer
Badkamer
Badkamer

Aanpassingen

Er zijn slechts kleine aanpassingen gedaan op het basismodel, zoals keuze in materialen naar wens, het toepassen van meerdere dakkapellen en het plaatsen van luiken. Daarnaast is er een garage met stolpkap.

 • Monte Rosa
 • Klassieke bouwstijl
 • 3 Dakkapellen
 • Luiken
 • Aangebouwde geïsoleerde garage

Klassieke bouwstijl

De klassieke bouwstijl maakt een huis charmant ent tijdloos, waardoor het al jaren een grote favoriet van veel mensen is. De sierlijke en statige woningen van deze traditionele bouw spreken dan ook velen erg aan. Meer weten over klassieke bouwstijl?

Lopende projecten

Nieuwbouw Giethoorn

 Jonenweg, Giethoorn
Bekijk meer

Informatie & Prijzen

Wil je meer weten over deze specifieke woning? Vul dan onderstaande gegevens in en je ontvangt van ons een email met meer informatie over het basismodel, de bouwstijl en de aanpassingen die zijn gedaan om tot dit resultaat te komen.

Wat kost deze woning?

notariswoning, klassieke woning

De woning van jouw keuze is een laagbouw woning met een klassieke bouwstijl. Deze woning is volledig aangepast naar de specifieke woonwensen van de bewoners. Dit maakt ieder huis uniek.

Hoe werkt SelektHuis?

Heel simpel! Elke basismodel van SelektHuis kun je naar eigen wensen aanpassen. Verlengen, verbreden of verhogen? Geen probleem! Ook kun je de woning een jaren 30, landelijke, klassieke of moderne uitstraling geven. Door ons slimme bouwsysteem bouwen wij snel, voordelig, traditioneel én naar jouw woonsituatie.

Wat kost deze woning?

De prijs van deze woning is afhankelijk van de gemaakte keuzes:

Prijs basismodel + persoonlijke wensen  = Aanneemssom.
De bewoners van de woning van jouw keuze zijn gestart met het basismodel Monte Rosa. Wil je meer weten over dit basismodel? Bekijk het hier.

Het basismodel is verder aangekleed met persoonlijke woonwensen:

 • afmeting woning aangepast naar 8.95 x 13.40m
 • geheel geisoleerde garage met stolpkap
 • 3 dakkapellen
 • 2 extra dakramen
 • luxe gevelsteen en rollagen
 • kozijnaanpassingen
 • luiken
 • roedeverdeling
 • voordeuromlijsting
 • extra badkamerruimte op de verdieping
 • extra toiletruimte in de garage

De prijs van deze woning is € 249.200,- (basis) + € 168.777,- (opties) = € 417.977,- incl. btw.*
Let op, denk ook aan de bijkomende kosten! De keuken, eventueel heiwerk, leges- en aansluitkosten zijn niet opgenomen in bovengenoemde prijzen.

Flexibel
Natuurlijk zijn alle onderdelen van deze woning ook naar jouw wensen om te zetten. Heb je een kleiner budget en kun je veel zelf? Dan is casco bouwen een oplossing. Heb je meer ruimte nodig? Dan kunnen wij deze woningstijl ook toepassen op een groter basismodel. Wil je toekomstgericht wonen? Dan kunnen wij de badkamer en slaapkamer naar beneden verplaatsen. En zo zijn de mogelijkheden eindeloos!

De volgende stap naar jouw droomhuis
Heb je onze SelektLiving al gezien? Boordevol inspiratie & informatie.
Vraag ‘m hier aan!

We wensen je heel veel succes met de nieuwbouwplannen en helpen je natuurlijk graag verder.

*Wijzigingen en typefouten voorbehouden.


logo-largeSelektHuis 

 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven