px

Toekomstgericht: Moderne bungalow

Deze Granada past perfect in zijn natuurrijke omgeving. Dit is te danken aan het gebruiken van de juiste materialen en kleurcombinaties. Aan de achterzijde is er nog ruimte voor een veranda, waar de opdrachtgevers kunnen genieten van het uitzicht en de natuur.

Eigen stijl

Een woning die als een ware kameleon mee verandert met de levensfases en veranderende behoeftes van haar bewoners. Kortom een woning voor het leven! Door de vele mogelijkheden van deze woning kunt de u de uitstraling naar uw wens aanpassen. Een opbouw of zelfs een zadeldak op de woning, het is allemaal mogelijk.

Wist je dat?

Je bij SelektHuis niet voor verrassingen komt te staan? Onze offerte is namelijk ten alle tijde inclusief ontwerp- en constructeurskosten. Er komt dus geen architectenbureau aan te pas, waar u naast SelektHuis nog een factuur van krijgt. Wij hebben onze eigen ontwerpers- en tekenaars in dienst die wij voor u aan het werk zetten!

In de basis:

De Granada is ideaal voor u wanneer u toekomstgericht wilt bouwen. Tijdens de bouw maar ook op een later moment is het zelfs nog mogelijk om een kap of opbouw op de woning te laten plaatsen. Maar alles gelijkvloers houden heeft natuurlijk ook zijn voordelen en de Granada biedt voldoende ruimte voor alle leefruimtes die er nodig zijn. In de basis  heeft de woning een afmeting van 8350 x 13750 met een inhoud van 419 m3. De gemiddelde bouwtijd sleutelklaar is 15-17 weken.

Bij uw woning, staan uw wensen centraal

Het is uiteraard mogelijk om vanuit de basis aanpassingen te doen, denk aan het versmallen, verbreden of verhogen van uw woning. De Granada is ook uit te voeren met opbouw.

Ook wat voor u?

Bekijk de Granada in een andere stijl of bekijk 1 van onze andere basistypes in dezelfde stijl!

Uw SelektVestiging