px

Vrijstaande woning: Jaren ’30 stijl

Ook voor de Jaren ’30 bouwstijl, bent u bij SelektHuis aan het juiste adres. De stijl wordt gekenmerkt door karakteristieke elementen, bijzondere metselwerkverbanden, overhangende dakgoten en bijzondere kapvormen. Bij deze woning zijn er extra tussenstijlen en dorpels geplaatst aan de buitenkozijnen, daarnaast zijn er overhangende dakgoten geplaatst.

Eigen stijl

Verder hebben de bewoners van deze prachtige Monte Viso gekozen voor een verlenging van de basisafmeting. De woning is voorzien van een erker aan de voorzijde voor extra ruimte en lichtinval. De entree wordt gesierd door een prachtig vooruitspringende gevelpartij. Stel ook uw eigen Monte Viso samen met de adviseur!

Wist je dat?

Wanneer je met SelektHuis bouwt, je 1 aanspreekpunt hebt? Begeleiding van A tot Z, alles onder 1 dak. Van gesprek met de adviseur, tot de tekeningen van het huis, naar het aanvragen van de juiste vergunningen tot het overhandigen van de sleutel!

In de basis:

Het basismodel Monte Viso is een ruime woning dat zich prima leent voor diverse indelingen. Ook dit basismodel is volledig aan te kleden in een eigen uniek bouwstijl. Deze laagbouwwoning  heeft een afmeting van 8,95 bij 13,15 meter. De ruim opgezette woning heeft een standaard inhoud van 733 mᶟ.

Bij uw woning, staan uw wensen centraal

Natuurlijk is het mogelijk om vanuit de basis aanpassingen te doen, denk aan het versmallen, verbreden of verhogen van uw woning. Maar u kunt ook denken aan een compleet eigen bouwstijl of enkele mooie details en elementen. De gemiddelde bouwtijd sleutelklaar is 15-17 weken.

Ook wat voor u?

Bekijk de Monte Viso in een andere stijl of bekijk 1 van onze andere basistypes in dezelfde stijl!

Uw SelektVestiging