px

Werken & wonen combineren

Naast een droomhuis, wilden deze opdrachtgevers werken & wonen combineren. De Bergamo is hiervoor als uitgangspunt genomen en van hieruit is er een ontwerp en indeling gemaakt, waarbij rekening is gehouden met woonoppervlakte en kantooroppervlakte met eigen entree. 

Eigen stijl

De Bergamo straalt klasse uit met 3 identieke dakkapellen aan de voorzijde en dubbele raampartijen aan weerszijden van de voordeur. In combinatie met de roedeverdeling en de toegepaste luiken, heeft deze notariswoning ook een zekere landelijke sfeer gekregen. Aan de achterzijde is een ruime veranda gecreëerd voor de nodige ontspanning. Hiermee heeft deze woning alle wensen vervult die onze opdrachtgevers konden hebben!

Wist je dat?

SelektHuis specialisten in huis heeft, die doorlopend bezig zijn met de nieuwste ontwikkelingen en de toepassingen hiervan binnen de bouwsector? Deze specialisten zorgen ervoor dat SelektHuis gebruik maakt van alle voordelen die deze ontwikkelingen met zich meebrengen op het gebied van wet- en regelgeving of materiaal.

In de basis:

De Bergamo is een woning die zich zeker leent voor de wat 'oudere' levensgenieter. De begane grond is ruim opgezet en bevat standaard een slaap- en badkamer. In de basis  heeft de woning een afmeting van 8950 x 13150 met een inhoud van 639 m3. De gemiddelde bouwtijd sleutelklaar is 15-17 weken.

Bij uw woning, staan uw wensen centraal

Het is uiteraard mogelijk om vanuit de basis aanpassingen te doen, denk aan het versmallen, verbreden of verhogen van uw woning. U kunt er voor kiezen om ook slaapkamers en een badkamer op de bovenverdieping te plaatsen, zodat er voldoende ruimte is voor gasten of logerende (klein)kinderen.

Ook wat voor u?

Bekijk de Bergamo in een andere stijl of bekijk 1 van onze andere basistypes in dezelfde stijl!

Uw SelektVestiging