px

Zweedse eigentijdse woning

Gijs en Corine Asselbergs kozen voor een Matterhorn, in een eigentijds-landelijke uitvoering. “We wilden een huis met een warme uitstraling. We kozen voor potdekselwerk. Het is echt ons droomhuis geworden! Ook van binnen sluit de inrichting perfect aan op de gekozen woonstijl.”

Eigen stijl

Het huis is echt een mix geworden tussen de landelijke en de eigentijdse bouwstijl. Hierdoor heeft de woning een Zweeds karakter gekregen! De aanpassingen vanuit het basismodel Matterhorn zijn relatief simpe. Het basismodel bezit namelijk al veel eigenschappen om comfortabel te kunnen wonen. De Cape Cod topgevel, het strakke, robuuste hoekkozijn en ronde gevelraam voegen wat extra’s aan de woning toe. Ook de gekozen materialen, zoals de donkere gevelsteen, dragen bij aan de eigentijdse, landelijke stijl van het huis.

Wist je dat?

SelektHuis een scherpe prijs kan neerleggen door ons slimme bouwsysteem? In ons bouwsysteem combineren we traditionele bouw met prefab elementen. Dit zorgt ervoor wat SelektHuis zowel snel als kwalitatief hoogwaardig kan bouwen. Daarnaast hebben we ook goed nagedacht over de logistiek en het verwerken van de afval. Dat bespaart voor het milieu, maar ook in de portemonnee! 

De Matterhorn in de basis

Al jaren is de Matterhorn het populairste basismodel van SelektHuis. En terecht: door de simpele basis kan elke woonwens en bouwstijl op de woning worden toegepast. Het basismodel heeft een gemiddelde afmeting van 8,35 m bij 11,95 m. Hierin is voldoende ruimte om comfortabel te leven met ruime kamers op de begane grond en o.a. 3 slaapkamers op de verdieping. Verder heeft het huis een inhoud van 598 m3.

Bij uw woning, staan uw wensen centraal

Nadat u heeft gekozen voor een basismodel wordt deze woning in zijn geheel aangepast aan uw persoonlijke situatie, uw voorkeuren en uw dromen. De woning kan worden verbreed of versmald en er kan geschoven worden met de indeling. Vervolgens wordt de woning aangekleed in een bouwstijl die bij u past en wat u mooi vindt. Ook de materialen (zoals gevelstenen en dakpannen) kunt u gaan kiezen in onze uitgebreide showroom. Zo bouwen wij stap voor stap uw droomhuis!

Ook wat voor u?

Bekijk de Matterhorn in een andere stijl of bekijk 1 van onze andere basistypes in dezelfde stijl!

Uw SelektVestiging