Werken & wonen combineren

Werken & wonen combineren

Naast een droomhuis, wilden deze opdrachtgevers werken & wonen combineren. De Bergamo is hiervoor als uitgangspunt genomen en van hieruit is er een ontwerp en indeling gemaakt, waarbij rekening is gehouden met woonoppervlakte en kantooroppervlakte met eigen entree. 

Eigen stijl

De Bergamo straalt klasse uit met 3 identieke dakkapellen aan de voorzijde en dubbele raampartijen aan weerszijden van de voordeur. In combinatie met de roedeverdeling en de toegepaste luiken, heeft deze notariswoning ook een zekere landelijke sfeer gekregen. Aan de achterzijde is een ruime veranda gecreëerd voor de nodige ontspanning. Hiermee heeft deze woning alle wensen vervult die onze opdrachtgevers konden hebben!

Notariswoning: Stijlvol & klassiek

Notariswoning: Stijlvol & klassiek

Een stijlvolle en klassieke uitvoering van onze Bergamo. De notariswoning kenmerkt zich door de prachtige contrasten in materiaal en kleurgebruik. De zwarte luiken steken af tegen de robuuste kleur van de steen en de lichte kozijnen en sierlijst van het dakgoot. Alles echter in complete symmetrie. Niet onbelangrijk is ook de keuze van de dakpannen, die perfect past bij de sfeer van het huis.

Eigen stijl

Naast de stijlvolle details, hebben de opdrachtgevers gekozen voor een dubbele entree en subtiele dakkapellen. De dakkappellen geven net iets meer ruimte op de bovenverdieping en geeft de Bergamo een heel ander aanzicht. De grote plantenbakken in de voortuin, voorzien van een klassieke stenen muur, maken het plaatje compleet.

Een notariswoning in klassieke stijl

Notariswoning in klassieke stijl

Een notariswoning in klassieke stijl, dat is de opdracht geweest aan SelektHuis! Hiervoor is als basis het woningtype Bergamo genomen. De woning heeft een statige uitstraling en is voorzien van een schilddak. De voordeur is afgewerkt met een monumentale omlijsting en aan beide zijdes zijn hoge ramen geplaatst. Bij een notariswoningen worden details in symmetrie uitgevoerd.

Eigen stijl

Een notariswoning wordt gekenmerkt door de lage daklijn. Hierdoor is er doorgaans minder ruimte op de eerste verdieping en wordt de begane grond benadrukt. De bewoners van deze droomwoning hebben echter gekozen voor 2 ruime dakkapellen om hier meer ruimte te creëren.