Cape cod geeft karakter aan Breithorn

Cape cod geeft karakter aan Breithorn

Een klassieke uitstraling heeft deze Breithorn. Het contrast tussen het wit van de gevel en de cape cod gevelbekleding, dragen bij aan deze uitstraling. De woning oogt ruimtelijk en statig. De Breithorn staat er dan ook om bekend ingedeeld te zijn met grote woonvertrekken. De kapvorm kan aangepast worden naar wens, maar de opdrachtgevers van deze karakteristieke cape cod woning, hebben gekozen voor een schildkap.

Eigen stijl

Deze woning past perfect in de wijk. Hier zijn woningen gebouwd in dezelfde contrasten, echter met verschillende kappen, hoogtes en types. Maar de opdrachtgevers hebben deze stijl wel gecombineerd met hun eigen woonwensen. Het resultaat mag er zeker zijn!

Een klassieke nieuwbouw herenhuis

Een klassieke nieuwbouw herenhuis

Klassiek is deze nieuwbouw herenhuis zeker te noemen! De Breithorn biedt veel ruimte op alle verdiepingen. Op de begane grond kun je hierdoor een grote woonruimte creëren met een open leefkeuken. Op de eerste verdieping is er ruimte voor voldoende slaapkamers, waardoor de tweede verdieping ingericht kan worden als hobbykamer bijvoorbeeld. Natuurlijk is SelektHuis ook hier flexibel met de indeling. Heeft u liever de woonruimte afgesloten middels een muur of ensuite deuren, dan is ook dat geen probleem!

Eigen stijl

Een herenhuis met statigheid, maar ook zeker met vele details. De opdrachtgevers hebben gekozen voor verschillende raampartijen, waaronder een ovale vorm aan de voorzijde met roedeverdeling. Aan de achterzijde is er een moderne overkapping geplaatst. Hiermee kunnen de opdrachtgevers het buitengevoel optimaal beleven.

Een modern herenhuis, maar dan anders

Een modern herenhuis, maar dan anders

Een modern herenhuis, maar dan anders! Want het mooie van bouwen met SelektHuis is wel dat u samen met uw adviseur en ontwerper het huis van uw dromen kunt bouwen. Of u nu verliefd wordt op een erker met roedeverdeling in landelijke stijl en deze wil combineren met gemetseld oortje in klassieke stijl. Uw wensen staan centraal. 

Eigen stijl

De woning heeft een klassieke uitstraling, bevat jaren ’30 details maar de risaliet oogt juist weer modern. Dat is het resultaat van de woonwensen uitgesproken door de opdrachtgevers van deze Breithorn. De woning biedt daarnaast erg veel ruimte voor optimaal leefgenot en comfort.

Een woning met hobbyruimte

Een woning met ruimte voor hobby’s

De bewoners, een gezin met kinderen, wilden graag voor iedereen een ruimte. Samen met onze ontwerper en adviseur hebben zij hun wensen naar een schets vertaald en daarna deze mooie woning laten bouwen.

Eigen stijl

Het is een royale woning geworden met als basis woningtype Breithorn. Aan ieder gezinslid is gedacht; zo is er een ruime open keuken met eethoek, een aparte speelkamer voor de kinderen en via een vaste trap is de zolderverdieping te bereiken waar zich een ruime hobbykamer bevindt. Deze verdieping biedt in de toekomst ruimte voor nog twee slaapkamers of kan blijven functioneren als hobbykamer.