Uw droom: Landelijk landhuis

Uw droom: Landelijk landhuis

Deze Eiger is extra speciaal door de prachtige rietgedekte kap, de cape cod gevelbekleding en de mooie details zoals het ronde gevelraam in de garage en de roedeverdeling op de ramen. De opdrachtgevers hebben hiermee een mooie combinatie van materialen gekozen. Dit is met recht een droomwoning, niet alleen voor deze opdrachtgevers, maar wellicht ook voor u?

Eigen stijl

Er zijn talloze mogelijkheden waardoor u uw woning echt eigen kunt maken. Uw huis is een weerspiegeling van uw karakter en woonwensen. SelektHuis streeft er naar om samen met de adviseur en ontwerper, het huis te bouwen waar u van droomt!

Landelijke bouwstijl: de Cottage

Landelijke bouwstijl: de Cottage

Deze eiger in landelijke bouwstijl noemen we de cottage. Een geromantiseerde bouwstijl met prachtige landelijke details. Deze cottage is gelegen in een prachtige omgeving en een bijpassende tuin. Aan de achterzijde heeft deze woning een verrassend element!

Eigen stijl

Het verrasende element zijn de serre en de veranda! De serre is uitgevoerd met donkere kozijnen en natuurhouten frame, welke overloopt naar de veranda. Deze serre creëert extra veel lichtinval binnenshuis. Hier hebben de bewoners profijt van in de zomer, maar ook in de winter, wanneer het licht toch al schaars is. De veranda biedt een knusse zitje om te ontspannen op een fijne lente dag.