Toekomstgericht: Moderne bungalow

Toekomstgericht: Moderne bungalow

Deze Granada past perfect in zijn natuurrijke omgeving. Dit is te danken aan het gebruiken van de juiste materialen en kleurcombinaties. Aan de achterzijde is er nog ruimte voor een veranda, waar de opdrachtgevers kunnen genieten van het uitzicht en de natuur.

Eigen stijl

Een woning die als een ware kameleon mee verandert met de levensfases en veranderende behoeftes van haar bewoners. Kortom een woning voor het leven! Door de vele mogelijkheden van deze woning kunt de u de uitstraling naar uw wens aanpassen. Een opbouw of zelfs een zadeldak op de woning, het is allemaal mogelijk.

Een kubistische woning met toekomst!

Een kubistische woning met toekomst!

De Granada mag naast modern, ook zeker een kubistische woning genoemd worden. Het kubisme wordt gekenmerkt door o.a. asymmetrie, transparantie, gelijktijdig kunnen waarnemen van meerdere aspecten, eenvoud en zuivere verhoudingen in lijnen en volumes. De opdrachtgevers hebben op basis van het woningtype Granada hun eigen toekomstbestendige droomwoning gecreëerd!

Eigen stijl

Een woning die als een ware kameleon mee verandert met de levensfases en veranderende behoeftes van haar bewoners. Kortom een woning voor het leven! Deze moderne woning past perfect in een wijk die gekenmerkt wordt door moderne architectuur. Door de vele mogelijkheden van deze woning kunt de u de uitstraling naar uw wens aanpassen. Een opbouw of zelfs een zadeldak op de woning, het is allemaal mogelijk.