Een Jungfrau met ruimte

Een Jungfrau met ruimte

Deze landelijke Jungfrau bied in de basisvorm al heel veel ruimte! Samen met de ontwerper kijken we naar een stijl die u aanspreekt. Functioneel en van binnenuit toegankelijke extra ruimtes zoals een bijkeuken en een berging zijn een voorbeeld van de mogelijkheden.

Eigen stijl

Deze Jungfrau met ruimte is uitgevoerd met prachtige luiken en een roedeverdeling op de ramen. Dit draagt bij aan de landelijke uitstraling van de woning. De woning komt dan ook perfect tot zijn recht in een groene omgeving met uitzicht op de landerijen.

Functioneel & ruimtelijk of dubbele bewoning?

Functioneel & ruimtelijk of dubbele bewoning?

U ziet het wellicht niet direct, maar deze woning is ontworpen voor dubbele bewoning. Geheel naar de wens van de opdrachtgevers zijn er in deze woning twee wooneenheden gecreëerd. Door een centrale hal heeft iedereen voldoende privacy. De indeling van beide woongedeeltes verschilt echter enorm, waar de ene kant een slaapkamer en badkamer op de begane grond heeft, heeft de andere kant een riante woonkeuken met ruime woonkamer.

Eigen stijl

Kenmerkend voor deze woning in Jaren ’30 stijl  zijn de overhangende dakgoten en de bijzondere metselverbanden. Daarnaast zijn er roedes aangebracht in delen van de ramen. Dit alles heeft in samenwerking met de opdrachtgevers geleid tot een droomwoning!