Vrijstaande woning: Jaren ’30 stijl

Vrijstaande woning: Jaren ’30 stijl

Ook voor de Jaren ’30 bouwstijl, bent u bij SelektHuis aan het juiste adres. De stijl wordt gekenmerkt door karakteristieke elementen, bijzondere metselwerkverbanden, overhangende dakgoten en bijzondere kapvormen. Bij deze woning zijn er extra tussenstijlen en dorpels geplaatst aan de buitenkozijnen, daarnaast zijn er overhangende dakgoten geplaatst.

Eigen stijl

Verder hebben de bewoners van deze prachtige Monte Viso gekozen voor een verlenging van de basisafmeting. De woning is voorzien van een erker aan de voorzijde voor extra ruimte en lichtinval. De entree wordt gesierd door een prachtig vooruitspringende gevelpartij. Stel ook uw eigen Monte Viso samen met de adviseur!

Scandinavische woning: Sfeervol

Scandinavische woning: sfeervol

Wanneer je niet op zoek bent naar een standaard vrijstaande woning en je hebt een kavel in een prachtige landelijke omgeving, dan is de Saksische bouwstijl een sfeervolle optie. De combinatie van materialen en details maken het huis tot een uniek droomhuis. De basis voor deze woning is de Monte Viso en vanwege de ruime basisinhoud een erg gewild model. Het leent zich zeer goed voor diverse indelingen.

Eigen stijl

De Monte Viso is aangekleed met een luxe gevelsteen en gemetselde raamdorpsels. De gemetselde oortjes complementeren het metselwerk. Er is geschilderd red-ceder windveren toegepast op de topgevels en er zijn sierklossen geplaatst aan beide kopse kanten van de woning onder het overstek. De uitbouw is afgewerkt met fijne bezaagde onbehandelde eieken delen. Dit alles maakt het tot het droomhuis dat het is voor onze opdrachtgevers.