Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Je gaat een huis bouwen en je weet al precies wat je wilt: een boerderij woning!Boerderij


Deze verschillen van streek tot streek en de gekozen stijl zou dan ook moeten passen bij de streekeigen kenmerken vanuit de historie. Bijvoorbeeld in Limburg de langgevel en in Friesland de kop-hals-romp boerderij.


Belangrijk dus om je te verdiepen in de plaatselijke verschijningsvorm! Van hieruit kunnen we samen met jou een passend ontwerp maken van jouw droomhuis.


We nemen dan één van onze basismodellen als geraamte en van hieruit bouwen wij jouw huis op met verschillende elementen.  We hebben ruime keuze uit landelijke elementen, gebruiken bovendien kleur- en materiaal passend bij de boerderij.


Zo komen we tot het ontwerp dat perfect past in de groene & landelijke omgeving!


Geschikte basismodellen


We hebben verschillende basismodellen die geschikt zijn als uitgangspunt voor een boerderij. Bekijk eens de Eiger, Monte Viso of de Matterhorn!


Meer informatie?


Onze SelektSpecials staan boordevol extra informatie en tips. Maak hieronder uw keuze welke special u binnen enkele minuten in uw mailbox wilt ontvangen!Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven