Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Helemaal weg van de cottage? Een van oorsprong Engelse bouwstijl uit de 19e eeuw die eind 19e , begin 20e eeuw ook overwaaide naar België en Nederland.De Cottage


Deze charmante woning, gebaseerd op de engelse bouwstijl is een landelijk, maar ook erg romantische stijl met aandacht voor vakmanschap en (ambachtelijk) handwerk. Veel details, traditionele materialen, traditionele kleuren. Vaak samengestelde volumes. Dat wil zeggen een hoofdgebouw met een aanbouw.


Landelijke omgeving


Dit woningtype past vooral in landelijke omgeving. Je zult deze dan ook niet snel in een stad of wijk tegen komen. Ook de gemeente houdt toezicht op welke woningtypen gebouwd worden op een kavel. Dus mocht je een eigen cottage willen bouwen en je hebt jouw oog op een kavel laten vallen, zorg dan dat je op tijd weet wat de bouwvoorschriften zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan!


Landelijk met de charme van het engelse platteland!


Geschikte basismodellen


We hebben verschillende basismodellen die geschikt zijn als uitgangspunt voor een cottage. Bekijk eens de EigerMonte VisoMatterhorn of de Bellavista!


Meer informatie?


Onze SelektSpecials staan boordevol extra informatie en tips. Maak hieronder uw keuze welke special u binnen enkele minuten in uw mailbox wilt ontvangen!Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven