Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Een landhuis of landelijke villa zegt op zich al eigenlijk voldoende. Lees meer over de kenmerken van dit woningtype.Landhuis


Landelijk wonen klinkt voor veel mensen aantrekkelijk. Dit woningtype is ook voor iedereen misschien weer anders. De één denkt aan een heel groot huis en de ander ziet misschien een prachtige woning met rieten kap en witte gevels voor zich.


Jouw droomhuis


Wat wij er onder verstaan is eigenlijk het bouwen van jouw droomhuis, in een landelijke omgeving met landelijke elementen. En net als bij alle andere basismodellen en woningtypen, bepaal jij welke bouwstijl jouw droomhuis heeft. Of je kiest voor een rieten kap of toch dakpannen. Wil je luiken en een roedeverdeling, of ga je voor strakke moderne kozijnen? SelektHuis bouwt jouw droomhuis!


Informatie aanvragen

Informatie aanvragen (SelektSpecials/ SL Magazine)