Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Mantelzorgwoning, dubbele bewoning, kangoeroewoning, meergeneratiewoning, woning met inwoning. Er zijn veel benamingen voor dit woningtype.Dubbele bewoning


Belangrijk is de afweging of het zichtbaar mag zijn dat het om dubbele bewoning gaat. Dus maak je duidelijk onderscheid tussen beide wooneenheden of moet het er als 1 geheel huis uitzien? Vaak is het Bestemmingsplan en/of de Welstand daar sturend in.


Waarom dit woningtype?


Bij dit woningtype heb je 2 volwaardige woningen op 1 adres. Vaak kiezen gezinnen hiervoor die de zorg dragen voor een ander familielid. Zo heeft iedereen een eigen stukje privé, maar is het huis wel met elkaar verbonden, waardoor ook een stukje zorg geven een stuk makkelijker wordt.


2-onder-1-kap


Je vraagt je misschien af, wat het verschil is met een 2-onder-1-kap woning. Kort gezegd het adres! Bij dubbele bewoning heb je 1 kavel met 1 bijbehorend adres en bewoner. En bij een 2-onder-1-kap is er sprake van 2 kavels, 2 adressen en 2 opdrachtgevers. Selekthuis bouwt alleen de mantelzorgwoning ( woning geschikt voor dubbele bewoning).


Samen met voldoende privacy…


Geschikte basismodellen


Bijna alle modellen zijn hiervoor geschikt, vooral de grotere basismodellen zoals de Monte Viso, de Jungfrau, de Bernina en de Bellavista.


SelektSpecial


Vraag ook de SelektSpecial aan van dit woningtype! Deze is nog uitgebreider en je kunt alles nog even rustig op je gemak doornemen met jouw toekomstige medebewoners.


Meer informatie?


Onze SelektSpecials staan boordevol extra informatie en tips. Maak hieronder uw keuze welke special u binnen enkele minuten in uw mailbox wilt ontvangen!Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven