Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Let op: Ons kantoor is op Hemelvaartsdag (13 mei) en de vrijdag daarna (14 mei) gesloten. U kunt online een afspraakverzoek indienen of het gratis inspiratiemagazine de SelektLiving aanvragen. Maandag staan wij weer voor u klaar, fijne dagen gewenst!

Geïnteresseerd in een notariswoning bouwen? Onze ontwerpers kunnen je alles vertellen over dit woningtype.Eenlaagse variant herenhuis


Het is een beetje de “eenlaagse” variant van een herenhuis, geeft één van onze ontwerpers aan. Veel kenmerken zijn namelijk gelijk:  • symmetrie

  • lange zijde naar de weg

  • opvallende & gecentreerde entree

  • stolpkap


De rijke uitstraling is in elke notariswoning terug te vinden. Denk hierbij aan klassieke voordeuromlijsting, luiken, siermetselwerk en koperen hemelwater afvoerbuizen. Rijke detaillering en materiaalgebruik dus. Belangrijk hierbij is de juiste verhouding tussen plint, gevelwand, goot en kap. De goot is vaak stevig aangezet en vormt een duidelijke begrenzing tussen gevel en kap. De notariswoning komt het meest voor in een dorpse of stadse omgeving.


Notariswoning populair


De woning is erg populair onder onze jonge senioren. De woning wordt namelijk vaak gebouwd met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Bekijk enkele opgeleverde woningen in deze stijl.


Een compleet woonprogramma op de begane grond!


Geschikte basismodellen


We hebben verschillende basismodellen die geschikt zijn als uitgangspunt voor een boerderij. Bekijk eens de Bergamo of de Monte Rosa.


SelektSpecial


We hebben ook een SelektSpecial Seniorenwoningen. Vraag deze aan, wanneer je graag levensloopbestendig wilt gaan bouwen.


Meer informatie?


Onze SelektSpecials staan boordevol extra informatie en tips. Maak hieronder uw keuze welke special u binnen enkele minuten in uw mailbox wilt ontvangen!Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven