Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Wat kenmerkt deze woning en past dit woningtype bij jou? We vertellen je graag meer over het woningtype notariswoning!Eenlaagse variant herenhuis


Het is een beetje de “eenlaagse” variant van een herenhuis, geeft één van onze ontwerpers aan. Veel kenmerken zijn namelijk gelijk:  • symmetrie

  • lange zijde naar de weg

  • opvallende & gecentreerde entree

  • stolpkap


De rijke uitstraling is in elke notariswoning terug te vinden. Denk hierbij aan klassieke voordeuromlijsting, luiken, siermetselwerk en koperen hemelwater afvoerbuizen. Rijke detaillering en materiaalgebruik dus. Belangrijk hierbij is de juiste verhouding tussen plint, gevelwand, goot en kap. De goot is vaak stevig aangezet en vormt een duidelijke begrenzing tussen gevel en kap. De notariswoning komt het meest voor in een dorpse of stadse omgeving.


Populair


De woning is erg populair onder onze jonge senioren. De woning wordt namelijk vaak gebouwd met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Bekijk enkele opgeleverde woningen in deze stijl!


Informatie aanvragen

Informatie aanvragen (SelektSpecials/ SL Magazine)