Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Een tweede ‘thuis’ bouwen? Lees meer over de mogelijkheden die SelektHuis je biedt om jouw vakantiehuis zelf te bouwen.Recreatiewoning


Een woning op een recreatiepark hoeft niet te voldoen aan een bouwbesluit. Eigenlijk zijn hier alle smaken, vormen en architectuurstijlen mogelijk. Wel is van belang wat het binnen het park geldende leidraad is.


Bespreek de mogelijkheden


Ben je van plan te gaan bouwen in een recreatiegebied? Bespreek dan met de adviseur in die regio, wat jullie wensen zijn. Samen met jou kijkt hij naar de mogelijkheden en brengt vooraf in kaart, wat de kosten voor deze woning zijn.


Wil je alvast wat aanvullende informatie? Vraag dan onze brochure aan! De SelektLiving staat vol nuttige informatie, handige tips & inspiratie. Bovendien staan hier ook onze basismodellen in, verschillende opgeleverde woningen en je krijgt ook onze prijslijst erbij voor een kleine indicatie.


Heerlijk ontstressen in jouw eigen recreatiewoning!


Geschikte basismodellen


Een recreatiewoning is echt een woning op maat. Aan de hand van jouw woonwensen en de te bebouwen oppervlakte, maakt hij samen met jullie een voorstel.


Meer informatie?


Onze SelektSpecials staan boordevol extra informatie en tips. Maak hieronder uw keuze welke special u binnen enkele minuten in uw mailbox wilt ontvangen!Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven