Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Let op: Ons kantoor is op Hemelvaartsdag (13 mei) en de vrijdag daarna (14 mei) gesloten. U kunt online een afspraakverzoek indienen of het gratis inspiratiemagazine de SelektLiving aanvragen. Maandag staan wij weer voor u klaar, fijne dagen gewenst!

Een seniorenwoning is een woning waarmee je bent voorbereid op de toekomst. Een levensloopbestendige woning!Seniorenwoning


Eigenlijk is elk basismodel van SelektHuis wel levensloopbestendig te bouwen. Levensloopbestendig houdt o.a. in, dat er op de begane grond een slaapkamer en badkamer komen. De begane grond heeft daarom vaak veel oppervlakte op de begane grond. En er blijven weinig wensen over voor de bovenverdieping. Deze wordt vaak ingericht als logeerkamer of hobbykamer.


Een seniorenwoning bouwen staat los van architectuurstijl of locatie. Het is meer kenmerkend door de functionele indeling.


Kleine aanpassingen


Met slechts kleine aanpassingen, maken wij jouw droomhuis levensloopbestendig: • Een slaap- en badkamer op de begane grond

 • Bredere binnendeurkozijnen

 • Geen kozijndorpels

 • Logeerkamer voor (klein)kinderen

 • Brede gang en hal

 • Woonhuislift

 • Onderhoudsvriendelijke materialen

  • kunststofkozijnen, goten en overstekken

  • keramische dakpannen
Populaire basismodellen


Vaak wordt toch wel het basismodel Bergamo gekozen als levensloopbestendige woning. Maar ook een Matterhorn of Granada is zijn al in de basis heel geschikt als seniorenwoning. Samen met de adviseur bespreek je jouw woonwensen. In combinatie met jouw budget en de bouwvoorschriften, kom je tot een samenvatting van jouw droomhuis!


SelektSpecial


Wil je alles nog even op je gemak nalezen? En wat voorbeelden zien van opdrachtgevers die je voor zijn gegaan? Vraag dan onze SelektSpecial ‘Seniorenwoning bouwen‘ aan. Ook kun je online verschillende opgeleverde woningen bekijken, die levensloopbestendig gebouwd zijn.


Standaard de slaapkamer en badkamer op de begane grond.


Geschikte basismodellen


We hebben verschillende basismodellen die geschikt zijn als uitgangspunt voor een levensloopbestendige woning. Bekijk eens de Monte Viso Matterhorn, Granada, Bergamo, Monte Rosa, Livorno of de Jungfrau.


Meer informatie?


Onze SelektSpecials staan boordevol extra informatie en tips. Maak hieronder uw keuze welke special u binnen enkele minuten in uw mailbox wilt ontvangen!Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven