Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Wil je een vrijstaande woning bouwen? Dan wil je met SelektHuis bouwen! Lees meer over onze vrijstaande woningen.Vrijstaande woning


Met SelektHuis bouw je jouw droomhuis. Met ruim 20 basismodellen, zit er altijd een model tussen, die past bij jouw kavel, jouw budget en de bouwvoorschriften.


Flexibele indeling


Onze woningen zijn altijd flexibel in te delen. Jij bepaalt dus waar de muren komen en hoe de ruimte functioneel in gebruik wordt genomen. Daarnaast bespreek je met de adviseur uit jouw regio of je nog een aanpassing wilt. Denk hierbij aan een verbreding, verlenging of aanbouw van een erker of dakkapel.


Droom, bouw, leef!


Geschikte basismodellen


Al onze basismodellen zijn uiteraard geschikt. SelektHuis bouwt standaard vrijstaande woningen. Bekijk het uitgebreide overzicht aan basismodellen en laat je ook inspireren door opdrachtgevers die je reeds voor zijn gegaan op de pagina Woningen.


Meer informatie?


Onze SelektSpecials staan boordevol extra informatie en tips. Maak hieronder uw keuze welke special u binnen enkele minuten in uw mailbox wilt ontvangen!Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven