Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Met ons aanbod aan basismodellen zijn er oneindig veel mogelijkheden om een huis te bouwen. Elk basismodel is aan te passen aan jouw woonwensen. Ook kennen we een aantal woningtypen. Heb je een duidelijke voorkeur voor een woningtype of woonvorm, dan kan dit bepalend zijn voor het basismodel dat we als uitgangspunt zullen nemen.

Wat is een woningtype?

Natuurlijk zijn er richtlijnen vanuit de gemeente waar we rekening mee moeten houden, maar verder heb je bij SelektHuis veel inspraak in woningtype, bouwstijl en uiteindelijke indeling van jouw droomhuis. Misschien is het huis van jouw dromen wel niet in een hokje te stoppen, maar het kan ook best zijn dat een specifiek woningtype juist aanspreekt vanwege de kenmerkende eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan een herenhuis, landhuis (of landelijke villa), boerderij of notariswoning. Deze hebben echt kenmerkende eigenschappen, waardoor men spreek van dat woningtype. Hetzelfde geldt voor een woonvorm zoals dubbele bewoning of seniorenwoning. Lees meer over de verschillende woningtypen & woonvormen die wij onderscheiden en waardoor deze zich laten kenmerken.

Een huis bouwen dat bij je levensstijl past!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven